News

Zina Dumitrescu va fi incinerată azi! Cătălin Negreanu a fost de neînduplecat

30.03.2019 | 10:10
Cătălin Botezatu, după incinerarea Zinei Dumitrescu! Nu îl crede pe Cătălin Negreanu: „Măcar să ne dea să vedem urna”

Zina Dumitrescu va fi incinerată astăzi! Creatoarea de modă s-a stins din viață pe data de 28 martie, iar în cursul zilei de azi va fi incinerată la crematoriul din Capitală. Mulți dintre cei care au iubit-o și care au colaborat cu aceasta au venit la crematoriu pentru a aduce ultimul omagiu. Printre ei s-au aflat Dana Săvuică și Valentina Pelinel, unele din modelele de suflet ale vedetei, scrie cancan.ro. Fiul Zinei a luat decizia de a nu respecta tradiția creștină.

Zina Dumitrescu va fi incinerată azi!

Cei care au iubit-o pe Zina Dumitrescu se află azi la crematoriul din București pentru a-i aduce acesteia ultimul omagiu. Valentina Pelinel și Dana Săvuică se află astăzi la IML pentru a-și lua rămas bun de la mama Zina, cea care le-a învățat bazele în cariera de model și care le-a sfătuit pe tot parcursul carierei lor.

Cătălin Botezatu, cel pe care Zina l-a numit “băiatul meu”, contestă decizia fiului său de a o incinera. „Nu ştiam despre acest lucru. Sunt surprins, sunt şocat. Eu nu am mai vorbit cu Cătălin de ani de zile, nimeni nu a mai vorbit cu el, dintre prietenii apropiaţi ai Zinei. Noi am ţinut legătura doar cu domnul care se ocupa de ea acolo la azil. (…) Am aflat cu stupoare că va fi incinerată”, a spus designerul.

Zina Dumitrescu va fi incinerată azi!
Zina Dumitrescu va fi incinerată azi!

Cătălin Botezatu, mesaj de adio pentru creatoarea de modă

Cătălin Botezatu a fost printre cei mai afectați la auzul veștii că Zina Dumitrescu s-a stins din viață. Acesta a intervenit telefonic la o emisiune, la doar câteva zeci de minute după ce anunțul decesului a fost făcut public. „Zina Dumitrescu este dincolo de tot ceea ce aș putea fi eu vreodată.

Ea n-a murit, fiindcă nu poate să moară. Mama Zina este dincolo de suferința omenească, dincolo de vanitate, de tristețe sau de glorie, dar mai ales, dincolo de tot ce-ar putea spune oricine despre ea și despre viața ei. Știu că a trăit frumos, pentru că e un om uluitor, extraordinar, un om frumos și bun în adevăratul sens al cuvântului”, a scris acesta pe un site de socializare.