Zinedine Zidane a pus ochii pe un jucător dorit și de Barcelona. Pe cine vrea să aducă pe Bernabeu

Eduard Dimiean   
în La Liga
30/10/2020, 13:22
Zinedine Zidane a pus ochii pe un jucător dorit și de Barcelona. Pe cine vrea să aducă pe Bernabeu
Zidane cu ochii pe ținta Barcelonei. Ce jucător dorește francezul pe Santiago Bernabeu (hepta)

Zinedine Zidane este cu ochii pe principală țintă de transfer a Barcelonei din următoarea perioadă de mercato. Este vorba despre vârful argentinian Lautaro Martinez, în prezent la Inter Milano.

Tehnicianul francez dorește să reîmprospăteze linia ofensivă a madrilenilor, care necesită prezența unui nou atacant central.

În cazul în care varianta Mbappe nu se va realiza în vara lui 2021, Real Madrid se poate reprofila pentru un alt jucător.

Zidane cu ochii pe un jucător dorit de Barcelona

Lautaro Martinez poate ajunge la Real Madrid, deşi este dorit și de către FC Barcelona. Lautaro a primit oferte de la echipe importante în vara trecută, însă se pare că jucătorul are dorește un transfer la o echipă din Spania.

Zinedine Zidane ar fi solicitat transferul argentinianului în vârsța de 23 de ani, considerându-l pe acesta un înlocuitor bun pentru Karim Benzema, atacantul francez fiind trecut de apogeul carierei.

Martinez a avut un început de sezon bun în Serie A cu 3 goluri reușite în 5 meciuri jucate, după un sezon 2019/2020 în care a reușit 14 goluri în 35 de apariții.

Lautaro Martinez: “Messi? E cel mai bun din lume”

“Îl cunosc pe Lionel Messi mai mult din postura de coechipier decât de adversar. Am mai spus-o în trecut și am să mă repet, iar părerea mea nu se va schimba: Leo este cel mai bun fotbalist din lume

Este un motiv de mândrie pentru argentinieni, un adevărat model de urmat. Pentru mine este la un alt nivel, înțelege fotbalul într-un mod diferit și este cu un pas înaintea tuturor”, a declarat Lautaro Martinez.

Martinez a strâns 6 prezențe în naționala Argentinei pentru care a marcat 3 goluri și a oferit o pasă de gol.

Închide ×