Fotbal international

Zinedine Zidane, atac la Florentino Perez în prima zi a anului: ”Să fie rezolvate problemele”

01.01.2021 | 20:08
Zinedine Zidane atac la Florentino Perez in prima zi a anului Sa fie rezolvate problemele
Zinedine Zidane, l-a atacat subtil pe președintele Florentino Perez. Sursă foto: Diario Gol
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, l-a atacat subtil pe președintele Florentino Perez în prima zi a anului, cerând să fie rezolvate de urgență problemele legate de contractele jucătorilor.

Francezul practic a cerut prelungirea înțelegerilor cu jucătorii Sergio Ramos, Luka Modric și Lucas Vasquez, care devin liberi de contract la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

”Galacticii” au încheiat anul 2020 pe locul secund în La Liga, la două puncte în spatele liderului Atletico Madrid, care are și două meciuri mai puțin disputate.

Florentino Perez, atacat de Zinedine Zidane

La conferința de presă premergătoare jocului cu Celta Vigo, programat sâmbătă, 2 ianuarie, de la 21:30, Zinedine Zidane a surprins pe toată lumea când l-a atacat pe președintele Florentino Perez. Francezul a cerut imediat rezolvarea problemei celor trei jucători care au intrat în ultimele 6 luni de contract.

ADVERTISEMENT

”Vrem toți jucătorii pe care îi avem acum să continue. Vrem să fie rezolvate aceste probleme cu contractele lor cât mai repede. Este în interesul tuturor părților ca înțelegerile să fie prelungite. Sper să se rezolve în curând”, a declarat Zidane, confor cotidianului As.

”În 2021 îmi doresc ca jucătorii să fie feriți de accidentări și să continuăm ceea ce facem, să încercăm să câștigăm trofee la final de sezon. Asta ne interesează. Sper ca 2021 să fie anul lui Hazard, el a venit aici să arate ce jucător este. Avem încredere în Hazard. Este adevărat, a trecut prin momente grele, dar ușor, ușor va intra din nou cu echipa”, a spus francezul.

ADVERTISEMENT

Nu cred că va fi doar un duel între Real și Atletico, este un campionat foarte deschisă, e frumos. Se vorbește mult despre Atletico pentru că este pe primul loc, dar lupta este deschisă. Atletico este lider și are un mic avantaj, nimic mai mult. Vom continua să luptăm”, a menționat Zinedine Zidane.

Real Madrid este lipsită de Rodrygo, unul dintre cei mai în formă jucători. Brazilianul a suferit o accidentare musculară la tendonul de la bicepsul femural al piciorului drept și va fi indisponibil timp de trei luni.

ADVERTISEMENT

David Alaba, în vârstă de 28 de ani, este tot mai aproape să ajungă la Real Madrid. Austriacul, care a intrat în ultimele șase luni de contract cu Bayern, nu s-a înțeles la negocieri cu bavarezii și își pregătește plecarea de la Munchen.

ADVERTISEMENT