Fotbal international

Zinedine Zidane, făcut praf de fostul portar al Argentinei, Hugo Gatti: “Fără Cristiano, Ramos şi Navas nu câştiga nimic!”

13.05.2019 | 20:37
Zinedine Zidane facut praf de fostul portar al Argentinei Hugo Gatti Fara Cristiano Ramos si Navas nu castiga nimic

Antrenorul lui Real Madrid, francezul Zinedine Zidane, este făcut praf de fostul portar al Argentinei, Hugo Gatti, în prezent opinionist la foarte urmărita emisiune a televiziunii spaniole El Chiringuito. Gatti, care are acum 74 de ani şi a fost supranumit Nebunul, atât pentru ieşirile sale ca jucător, cât şi pentru felul în care nu ezită să îşi expună ideile, foarte direct, consideră că Zidane nu are nici un merit în ceea ce a câştigat în cei doi ani şi jumătate petrecuţi la Real Madrid, timp în care galacticii au obţinut nouă trofee.

Zinedine Zidane, atacat dur de fostul portar al Argentinei, Hugo Gatti

Gatti este convins că al doilea mandat al lui Zinedine Zidane va fi un mare fiasco şi că Florentino Perez va căuta să scape repede de el. “Zidane  o fi fost mare jucător, dar alta este să fii antrenor. Şi Zidane nu are nici o idee, nu poate veni cu nimic deosebit, pentru că nu poate. Nu ştie să predea fotbal, el doar ştie ce a jucat şi punct.

A câştigat multe trofee, dar nu el este autorul lor. I-a avut pe îngerul Cristiano Ronaldo, pe Sergio Ramos, care i-a ţinut apărarea, a avut poarta asigurată cu Keylor Navas, aceştia sunt cei care au câştigat trofeele pentru Real Madrid. Fără Cristiano, Sergio sau Keylor nu ar fi câştigat nimic. O să vedeţi acum cum se va decurca fără să-l mai aibă pe Cristiano, care să-l scoată din orice situaţie.

Zinedine Zidanea fost salvat mereu de trioul Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos şi portarul Keylor Navas
Zinedine Zidanea fost salvat mereu de trioul Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos şi portarul Keylor Navas

A fost mereu salvat de cei trei: Ronaldo, Ramos şi Navas

Dacă Zidane nu va găsi o cale prin care să fie capabil să explice fotbalul, va fi foarte rău şi Real Madrid nu va depăşi criza în care a intrat nu după plecarea lui, ci după plecarea lui Cristiano Ronaldo. Acum e marele moment când se va vedea ce ştie Zidane. Când va începe viitorul sezon fără Cristiano Ronaldo şi va trebui să găsească soluţii ca să pună echipa pe picioare.

Dar lui îl lipsesc sclipirile, nu ştie să inventeze soluţii, îi va foarte greu. Şi suporteri se vor convinge că nu Zidane le-a adus trei Ligi ale Campionilor, ci paradele lui Navas, dârzenia lui Ramos şi, mai ales, geniul şi clasa lui Cristiano. Câte goluri a marcat Cristiano pentru Real Madrid în cupele europene reprezintă secretul marilor succese de pe Bernabeu!”