Fotbal international

Zinedine Zidane continuă războiul declarațiilor cu șefii lui PSG pentru transferul lui Kylian Mbappe: “Pot declara orice vreau. Am zis că e visul lui să joace la Real Madrid”

08.11.2019 | 19:32
Zinedine Zidane continuă războiul declarațiilor cu șefii lui PSG pentru transferul lui Kylian Mbappe:
Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid. Sursă Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Zinedine Zidane a răspuns ultimelor declarații oferite de Leonardo, directorul sportiv de la PSG, care s-a arătat deranjat de faptul că antrenorul celor de la Real Madrid a spus în dese rânduri că l-ar vedea pe Kylian Mbappe la Real Madrid. Acum, antrenorul francez susține că doar a scos în evidență una dintre declarațiile compatriotului său, care a afirmat că a visat de când s-a apucat de fotbal să îmbrace tricoul “Blanco”.

Zinedine Zidane, dialog la distanță cu Leonardo

Zinedine Zidane a continuat dialogul de la distanță cu directorul sportiv al campioanei Franței. Leonardo declara recent că este deranjat de faptul că antrenorul de la Real Madrid vorbește despre o posibilă venire a lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, speculații pe care le consideră nefirești, având în vedere că atacantul este sub contract cu formația din Paris. Acum, Zidane răspunde atacurilor și susține că doar a scos în evidență una dintre declarațiile lui Mbappe, care susținea că a visat din copilărie să joace pentru Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Eu doar am repetat ceea ce Kylian Mbappe a spus deja, că este visul lui ca într-o zi să joace pentru Real Madrid. Asta e tot ceea ce am spus și o pot repeta și acum și în fiecare zi. Nu vreau să mai comentez nimic din ce spune Leonardo. Eu pot declara orice vreau“, a declarat Zinedine Zidane într-o conferință de presă.

Declarația lui Leonardo

Directorul sportiv de la PSG a declarat recent că este deranjat de speculațiile lansate de Zinedine Zidane despre un posibil transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid: “Ca să fiu sincer, este iritant și enervant. Nu este prima dată când se întâmplă. Vorbim despre un jucător care mai are contract cu PSG încă doi ani și jumătate“.

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Zinedine Zidane a venit în conferința de presă susținută vineri, înaintea jocului de campionat cu Eibar, programat sâmbătă de la ora 19:30. Înaintea meciului din etapa a 13-a, Real Madrid este pe locul doi în La Liga, la egalitate de puncte cu liderul Barcelona. Cei doi granzi ai Spaniei au un meci mai puțin disputat, derby-ul programat inițial în octombrie, care se va juca pe 18 decembrie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri