Fotbal international

Zinedine Zidane i-a dat lovitura de grație lui Gareth Bale: „Nu-l băgam nici dacă aveam patru schimbări”

19.05.2019 | 21:37
Zinedine Zidane ia dat lovitura de gratie lui Gareth Bale Nul bagam nici daca aveam patru schimbari

Real Madrid a încheiat sezonul cu o înfrângere pe teren propriu, scor 0-2 cu Betis Sevilla. Zidane nu și-a menajat vedetele nici în ultimul meci, Navas, Varane, Modric sau Benzema intrând pe teren din primul minut. 

Zinedine Zidane i-a dat lovitura de grație lui Gareth Bale

Nu a fost și cazul lui Gareth Bale, lăsat pe banca de rezerve pe toată durata jocului. La finalul partidei, antrenorul francez a avut o reacție extrem de dură cu privire la situația galezului, spunânând că „Bale nu ar fi intrat nici dacă ar fi avut la dispoziție patru schimbări”.

„Nimeni nu poate schimba ce a făcut Bale pentru echipă, dar ca antrenor trebuie să mă gândesc la prezent. În ultimele săptămâni am contat pe mai mulți jucători. Chiar dacă aș fi putut face a patra schimbare, tot nu l-aș fi băgat pe el. Trebuie să iau decizii pentru binele echipei, a spus Zinedine Zidane, potrivit The Telegraph.

Zinedine Zidane nu-l mai vrea pe Bale la Real Madrid
Zinedine Zidane nu-l mai vrea pe Bale la Real Madrid

Declarația confirmă practic plecarea lui Gareth Bale de la Real Madrid după șase ani glorioși. Sezonul actual a fost unul de coșmar însă pentru starul galez, care nu a marcat decât 14 goluri în 42 de partide, iar de multe ori a fost rezervă. De altfel, primele semne că Bale va pleca de la Real au fost oferite încă din precedenta stagiune, când galezul a intrat în conflict cu Ronaldo.

Cele mai interesante recenzii carti din literatura.

Bale nu este tocmai un fotbalist popular în vestiarul lui Real Madrid. Deși a venit în Spania în 2013, atacantul nu a învățat încă limba spaniolă, motiv pentru care relația sa cu majoritatea coechipierilor este una rece. Pe parcursul acestui sezon au fost nenumărate situații în care jucătorii lui Real au participat la petreceri fără Gareth Bale, Thibaut Courtois dezvăluind într-un interviu faptul că galezul este o persoană dificilă.

Gareth Bale, 29 de ani și o cotă de piață de 70 de milioane de euro, a câștigat o mulțime de trofee alături de Real Madrid, contribuind din plin la cele patru Ligi ale Campionilor luate de Los Blancos, ba chiar cu un gol fabulos marcat în finala de anul trecut cu Liverpool.