Fotbal international

Război total Zinedine Zidane – Gareth Bale: “Să plece cât mai repede” vs. “E o ruşine!”

21.07.2019 | 15:00
Razboi total Zinedine Zidane  Gareth Bale Sa plece cat mai repede vs E o rusine

Revenit în urmă cu câteva luni la timona lui Real Madrid, antrenorul francez Zinedine Zidane doreşte cu orice preţ ca internaţionalul galez Gareth Bale să părăsească de urgenţă gruparea din capitala Spaniei, la care a evoluat începând din 2013, când a fost cumpărat cu suma de 100 de milioane euro. Şi speră ca zilele următoare mutarea galezului să se concretizeze.

Zinedine Zidane îl vrea cât mai repede plecat pe Gareth Bale

Deşi Zinedine Zidane neagă că ar avea ceva personal de împărţit cu Gareth Bale, atitudinea sa faţă de acesta şi modul imperativ în care a insistat pe lângă preşedintele Florentino Perez ca jucătorul să nu mai facă parte din lotul pe care îl conduce demonstrează exact opusul. Şi este ciudat, pentru faptul că Gareth Bale este tocmai tipul de jucător profesionist, care nu pierde nopţile în baruri sau cluburi şi este focusat numai pe fotbal.

E adevărat, galezul este şi recordman-ul accidentărilor la Real Madrid din 2013 încoace, însă atunci când a jucat nu a făcut-o rău şi el este omul care, practic, a decis, cu dubla sa, din postură de rezervă, ultimul trofeu Champions League pentru Real Madrid în mai 2018, la Kiev, în finala cu Bayern Munchen. Deşi jucătorul a spus răspicat că nu vrea să plece de la Real, cu care mai are contract doi ani şi a arătat foarte bine la antrenamentele făcute de madrileni în Canada şi la Houston, Bale nu s-a aflat nici pe bancă la amicalul pierdut de Real în faţa lui Bayern Munchen cu scorul de 3-1.

Gareth Bale nu mai are nici o şansă de a juca un minut dacă va rămâne la Real Madrid

Replica dură a agentului lui Gareth Bale

Zinedine Zidane a fost foarte tranşant în faţa presei legat se situaţia lui Gareth Bale: “Nu a fost folosit cu Bayern Munchen deoarece este foarte aproape de a pleca. Cu cât mai repede, cu atât mai bine pentru toţi. Eu sunt antrenorul şi eu decid, eu am cerut clubului să rezolve plecarea lui cât mai urgent posibil. E soluţia perfectă”.

Replica agentului jucătorului, Jonathan Barnett, nu a întârziat şi a fost un adevărat atac la adresa lui Zidane: “Este o ruşine pentru un antrenor să vorbească în acest mod despre un jucător care a ajutat foarte mult Real Madrid. Dacă Gareth va pleca o va face pentru binele lui, nu pentru că este presat de Zidane”.