Fotbal international

Zinedine Zidane, întâlnire cu ambasadorul lui Manchester United. Englezii caută antrenor pentru următorul sezon

28.12.2018 | 20:36
Zinedine Zidane intalnire cu ambasadorul lui Manchester United Englezii cauta antrenor pentru urmatorul sezon

Zinedine Zidane s-a întâlnit în Dubai cu ambasadorul lui Manchester United, Mikael Silvestre. Cei doi foști coechipieri din naționala Franței s-au fotografiat împreună și au postat poza pe Instagram, într-o perioadă în care oficialii de pe Old Trafford caută opțiuni pentru funcția de antrenor pentru următorul sezon.

Englezii l-au demis pe Jose Mourinho de pe banca tehnică a echipei după o serie de rezultate slabe, la care s-a adăugat atmosfera tot mai tensionată din vestiar. În locul portughezului a fost adus norvegianul Ole Gunnar Solskjaer, care a reușit două victorii în două partide pe banca diavolilor. În plus, echipa a jucat foarte bine, iar Paul Pogba, care fusese lăsat în afara lotului de Mourinho la ultimele 3 meciuri, a reușit 2 goluri și 2 pase de gol în tot atâtea partide în mandatul lui Solskjaer. Chiar dacă Manchester United dă semne de revenire, oficialii clubului caută un antrenor cu experiență pe care să-l numească în funcție începând cu sezonul următor.

Zinedine Zidane ar putea fi viitorul antrenor al lui Manchester United

“Alături de câțiva prieteni și de unicul Zidane”, este mesajul care însoțește fotografia postată pe Instagram de Mikael Silvestre. Francezul care a câștigat Champions League, Cupa Angliei și Premier League cu Manchester United a devenit între timp ambasadorul clubului. Silvestre și Zidane s-au întâlnit în Dubai, însă nu este sigur dacă cei doi au vorbit și despre preluarea funcției de antrenor de către Zidane. Francezul este liber de contract după despărțirea de Real Madrid, club în palmaresul căruia a adus 3 trofee Champions League consecutive.

Jurnaliștii englezi susțin însă că principalul favorit pentru funcția de antrenor al lui Manchester United din sezonul viitor este Mauricio Pochettino. Argentinianul nu a exclus această variantă, dar trebuie să își evalueze bine opțiunele înainte de a lua o decizie, mai ales că Tottenham e la 6 puncte în spatele liderului Liverpool în clasamentul din Premier League.