Premier League

Zinedine Zidane la Manchester United? Unde a fost fotografiat francezul

26.09.2018 | 20:32
Zinedine Zidane la Manchester United Unde a fost fotografiat francezul

Fostul tehnician al echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, este tot mai aproape de o revenire în fotbal, fiind principalul favorit la înlocuirea lui Jose Mourinho la Manchester United. Managerul portughez are un debut dezastruos pe banca tehnică a ”diavolilor” și se află în conflict deschis cu vedeta Paul Pogba.

Zinedine Zidane și soția sa, Veronique, au participat luni la gala FIFA The Best de la Londra și au decis să mai rămână câteva zile în capitala Angliei. Cei doi au fost fotografiați lângă o cabină telefonică, iar The Sun a speculat faptul că francezul așteaptă telefonul conducătorilor de la Manchester United.

Zinedine Zidane și soția sa Veronique în vizită la Londra
Zinedine Zidane și soția sa Veronique în vizită la Londra

Zinedine Zidane e tot mai aproape de Manchester United

Cum zilele lui Jose Mourinho pe Old Trafford par numărate, Zinedine Zidane se află în capul listei caselor de pariuri pentru a prelua conducerea tehnică a celor de la Manchester United, Mai mult, francezul ar fi pe placul patronului american Ed Woodward.

”Diavolii roșii” au fost eliminați de Derby County în Carabao Cup, iar suporterii par că au ajuns la capătul răbdării cu Jose Mourinho. Portughezul se află în conflict deschis cu Paul Pogba, pe care nu l-a folosit în meciul de marți seară. La începutul sezonului, Mourinho a încercat să-l responsabilizeze mai mult pe mijlocașul francez și i-a ofeirt banderola de căpitan, dar apoi i-a luat-o după remiza din întâlnirea cu Wolverhampton Wanderers, scor 1-1.

La antrenamentul din această dimineață, cei doi au avut un mic conflict. Pogba a intrat surâzător pe teren, dar și-a schimbat mimica feței în momentul în care i s-a adresat Mourinho. Toate acestea nu fac decât să întărească zvonurile că portughezul va pleca de la Manchester United, iar pe banca tehnică a ”diavolilor roșii” ar urma să ajungă grancezul Zinedine Zidane.