Fotbal international

Zinedine Zidane, prima reacție după El Clasico: „Îmi pare rău pentru jucătorii mei, meritau victoria!”

18.12.2019 | 23:58
Zinedine Zidane prima reactie dupa El Clasico Imi pare rau pentru jucatorii mei meritau victoria
ADVERTISEMENT

Barcelona și Real Madrid au terminat la egalitate (0-0) derby-ul Spaniei, iar Zinedine Zidane a declarat la sfârșitul meciului că echipa sa merit să victoria, dar este mulțumit și cu rezultatul de egalitate.

Prima reacție a lui Zinedine Zidane după El Clasico

El Clasico s-a terminat indecis, fără goluri, iar Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, a declarat la sfârșitul confruntării că elevii săi meritau victoria.

ADVERTISEMENT

„Am jucat foarte concentrați pe toată durata celor 90 de minute. A fost o partidă clasică, foarte frumoasă, în care au lipsit doar golurile. Trebuie să fim fericiți după meci, pentru că am întâlnit o formație foarte puternică.

Îmi pare rău pentru băieți, ei meritau victoria, dar așa este fotbalul câteodată.Dacă ai șanse de a marca trebuie să le fructifici”, a declarat Zinedine Zidane după meci.

ADVERTISEMENT

„Bale a făcut un meci grozav!”

Zinedine Zidane l-a lăudat pe Gareth Bale, fotbalist care a avut mai multe tensiuni cu șefii clubului: Toți elevii mei au arătat bine. Bale nu a jucat chiar atât de mult în ultima vreme, dar a făcut un meci grozav.

Efortul pe care echipa l-a depus a fost excepțional. Nu știu de ce arbitrul cu sistem VAR nu au dat penalty, dar asta nu mă privește atât de mult pe mine.

ADVERTISEMENT

Așa se întâmplă uneori. Câteodată câștigi, câteodată faci egal, iar câteodată pierzi. Sunt foarte bucuros pentru felul în care echipa a arătat.

Nu am decât cuvinte de laudă la adresa jucătorilor mei, toți au făcut un meci foarte bun”, a continuat tehnicianul lui Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Zidane a mai vorbit și despreincidentele care au avut loc pe străzile de lângă „Camp Nou”„Totul a mers bine, atât pentru noi cât și pentru Barcelona, iar oamenii care au venit să vadă un meci de fotbal ”.

  • 47 de ani a împlinit Zinedine Zidane pe 23 iunie
ADVERTISEMENT