Sport

Zinedine Zidane s-a certat cu un jurnalist în plină stradă: ”Vino să vorbim fără camere”. Video

Zinedine Zidane s-a luat la ceartă cu un jurnalist la prima sa ieșire publică după ce a plecat de la Real Madrid.
14.06.2021 | 10:24
Zinedine Zidane sa certat cu un jurnalist in plina strada Vino sa vorbim fara camere Video
ADVERTISEMENT

Tehnicianul francez a fost prezent duminică seară la meciul Rayo Vallecano – Girona 1-2, din prima manșă a barajului pentru promovarea în La Liga, pentru a-și vedea fiul, Luca, titular în poarta gazdelor.

După ce Zidane a decis să o părăsească pe Real Madrid, președintele Florentino Perez l-a adus în locul său pe italianul Carlo Ancelotti.

ADVERTISEMENT

Ceartă între Zinedine Zidane și un jurnalist spaniol

După două săptămâni în care a evitat să se afișeze în public, Zinedine Zidane a fost prezent la întâlnirea dintre Rayo Vallecano și Girona, iar la final s-a certat cu un jurnalist spaniol care insista cu întrebări despre Real Madrid.

Sergio Quirante, de la emisiunea Gol, l-a întrebat pe francez dacă este de părere că scrisoarea sa de despărțire, transmisă prin intermediul cotidianului As, l-a deranjat pe președintele Florentino Perez.

ADVERTISEMENT

”Vei continua să pui aceleași întrebări lipsite de sens?”, a fost reacția furioasă a lui Zidane. ”Nu, întreb doar despre scrisoare”, a răspuns jurnalistul.

Francezul a explodat la adresa ziaristului

Antrenorul francez s-a arătat în continuare iritat de insistența ziaristului spaniol și i-a cerut acestuia să discute bărbătește fără camere.

ADVERTISEMENT

”Vei pune aceleași întrebări? Munca ta e rușinoasă! Te cunosc și mă cunoști. Vino încoace, vino să vorbești cu mine fără camere”, a spus Zinedine Zidane.

După un scurt moment de ezitare, Sergio Quirante s-a îndreptat către tehnicianul francez care l-a luat de gât și au început o discuție departe de camerele de luat vederi.

ADVERTISEMENT

Zidane și Perez se acuză reciproc

Fostul ”Balon de aur” este unul dintre cei mai de succes antrenori din istoria madrilenilor, dar a mărturisit că s-a simțit părăsit de conducere și de președintele Florentino Perez. Antrenorul de 49 de ani și-a anunțat plecarea de la Real înainte de finalul sezonului, chiar dacă ar fi reușit să câștige titlul de campion.

Motivul conflictului dintre Zinedine Zidane și Florentino Perez a pornit după ce francezul l-a atacat pe preşedintele Realului, chiar dacă acesta l-a ajutat să nu plătească o mică avere. ”Zizou” a plecat de la Real Madrid, deși ar fi trebuit să achite o clauza de reziliere uriașă, de zece milioane de euro, însă Perez a „închis” ochii.

Trei Ligi ale Campionilor, două campionate, două Supercupe ale Spaniei, două Supercupe ale Europei și două Campionate Mondiale ale Cluburilor sunt trofeele cucerite de tehnicianul francez pe banca echipei din capitala Spaniei.

ADVERTISEMENT