Fotbal international

Zinedine Zidane vrea să-şi dea demisia de la Real Madrid! Motivele şi cine e gata să vină în locul lui

16.08.2019 | 12:35
Zinedine Zidane vrea sasi dea demisia de la Real Madrid Motivele si cine e gata sa vina in locul lui

Zinedine Zidane vrea să îşi dea demisia de la Real Madrid! Cel puţin aşa susţine un jurnalist spaniol care a comentat situaţia existentă pe Santiago Bernabeu la acest moment pentru tabloidul britanic The Independent. Zinedine Zidane a revenit, pentru mulţi neaşteptat, în a doua parte a stagiunii trecute, trecând peste neînţelegerile avute în vara lui 2017 cu preşedintele Florentino Perez, care, la acea vreme, l-au determinat să renunţe la banca tehnică.

Zinedine Zidane vrea să-şi dea demisia de la Real Madrid!

Ziaristul madrilen Diego Torres, de la El Pais,  a declarat brtianicilor: „Faptul că nu l-a luat pe Paul Pogba îl aduce pe Zinedine Zidane în pragul demisiei. Antrenorul i-a promis lui Pogba că îl va aduce la Madrid, iar acum el este cel care a rămas cu imaginea afectată. Un transfer eșuat care a mărit și mai mult lipsa de încredere între Zidane și Florentino”.

Adevărul este că internaţionalul francez a provocat toată vara o schismă cu Manchester United, convins că promisiunea lui Zidane e sfântă şi că antrenorul lui Real este sprijinit de conducerea clubului pentru a face acest transfer, foarte important pentru echilibru şi pentru creşterea forţei compartimentului median al galacticilor. Însă Florentino Perez a tot promis, fără a fi făcut însă nicio ofertă oficială spre Manchester United.

Zinedine Zidane ar putea fi înlocuit cu Jose Mourinho

Preşedintele Florentino Perez joacă la două capete

Acest lucru a dus la apariţia, din nou, a neînţelegerilor dintre antrenor şi preşedinte. La ratarea transferului lui Pogba pentru Zidane s-a adăugat un al doilea motiv: el a cerut ferm ca galezul Gareth Bale şi columbianul James Rodriguez să fie vânduţi, pentru că nu vrea să îi mai vadă în vestiar. Ba, despre Rodriguez a declarat recent ceva extrem de urât, că nici dacă ar avea 24 de accidentaţi în lot columbianul tot nu ar fi convocat.

Şi ambii indezirabili sunt în continuare la Madrid, ba au început să creeze grupuleţe în vestiar anti-Zidane. Ziariştii spanioli bănuiesc acum că lui Perez îi pare rău că l-a readus pe Zidane şi prin neîmplinirea solicitărilor acestuia i-ar arăta discret, dar ferm, uşa. Pentru că are deja înlocuitor de calibru, pe portughezul Jose Mourinho, care şi el a mai lucrat la Real Madrid, până în 2013 şi care vede în Bale şi Rodriguez doi jucători pe gustul său. Şi mai există un argument al fricţiunilor Perez-Zidane, care pot duce inevitabil la “divorţ”. Francezul nu îl place şi nu îl vrea pe Neymar, iar Perez face totul în aceste zile pentru a-l aduce pe brazilian!