Fotbal international

Ziua accidentărilor grave la CM din Qatar! Care sunt naționalele ghinioniste și ce s-a întâmplat cu jucătorii

Iran, Anglia și Senegal au fost lovite de accidentări încă de la meciul de debut al Campionatului Mondial din Qatar. 3 jucători au trecut prin momente grele.
21.11.2022 | 22:30
Ziua accidentarilor grave la CM din Qatar Care sunt nationalele ghinioniste si ce sa intamplat cu jucatorii
3 accidentări grave au avut loc în meciurile de la Campionatul Mondial din Qatar. Sursă foto: Getty Images
ADVERTISEMENT

Prima accidentare gravă de la Campionatul Mondial din Qatar a venit pentru Iran. Portarul Alireza Beiranvand a trecut prin momente grele, însă nu a fost singurul.

Trei accidentări grave într-o singură zi la Campionatul Mondial din Qatar

Goakeeperul de 30 de ani al naționalei Iranului s-a lovit puternic la cap în debutul meciului cu Anglia, iar partida a fost oprită mai bine de zece minute.

ADVERTISEMENT

Beiranvand a încercat să revină, deși echipamentul său s-a pătat sânge și a fost nevoit să îl înlocuiască în totalitate. Cu toate acestea, după doar câteva momente, Alireza a cerut schimbare și s-a prăbușit pe gazon.

A fost transportat la spital, deoarece a suferit o comoție cerebrală și avea nevoie de investigații suplimentare, conform The Sun. Acesta a fost înlocuit între buturi de Hossein Hosseini.

ADVERTISEMENT

Harry Maguire, unul dintre cei mai huliți jucători din naționala Angliei, a avut și el probleme mari în același meci. Fundașul central de 29 de ani a fost la un pas să leșine pe teren. Jucătorul lui Manchester United a fost înlocuit cu Dier în minutul 70, în urma acestui incident.

Senegal, lovită și ea de accidentări la meciul cu Olanda

Cheikhou Kouyate, mijlocașul central al senegalezilor, a suferit și el o accidentare serioasă în minutul 72 al meciului cu Olanda.

ADVERTISEMENT

Jucătorul lui Nottingham Forest a fost scos pe targă de pe gazon și înlocuit cu mijlocașul Pape Gueye.

Kouyate a fost lovit puternic de către Frenkie de Jong, iar meciul a fost oprit pentru mai multe minute. Fotbalistul african în vârstă de 32 de ani a primit îngrijiri medicale direct pe teren și apoi a fost scos pe targă. Deocamdată nu există mai multe informații despre starea sa, însă accidentarea pare una serioasă.

ADVERTISEMENT

Franța, naționala cea mai lovită de accidentări

Francezii au însă cele mai mari probleme înainte de debutul la Campionatul Mondial. Didier Deschamps a pierdut cel mai important jucător: Karim Benzema, Balonul de Aur din acest an.

Reprezentativa „Cocoșului Galic” are însă o listă lungă de accidentați, fiind cea mai ghinionistă echipă de la Cupa Mondială: Paul Pogba, N’Golo Kante, Presnel Kimpembe, Mike Maignan, Lucas Digne, Boubacar Kamara sau Christopher Nkunku, sunt numele cele mai importante care vor rata turneul final.

ADVERTISEMENT
Tags: