Life

Nicole Cherry, oficial căsătorită. Ce ținută a purtat cântăreața la cununie și la botezul fiicei. Foto

Este ziua cea mare pentru Nicole Cherry. Pe 19 mai, artista a botezat-o pe micuța Anastasia și s-a căsătorit civil cu Ionuț Popa, tatăl fetiței sale.
19.05.2022 | 16:56
Nicole Cherry oficial casatorita Ce tinuta a purtat cantareata la cununie si la botezul fiicei Foto
Nicole Cherry s-a căsătorit. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
19-05-2022
14:15

Primele imagini din timpul botezului fiicei lui Nicole Cherry

Nicole Cherry a publicat în mediul online mai multe imagini din timpul slujbei botezului micuței Anastasia. Tânăra mămică a fost aproape tot timpul cu zâmbetul pe buze și s-a bucurat de moment. 

nicole cherry botez imagini
Nicole Cherry a publicat mai multe imagini din timpul botezului.
Foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Se pare că fetița a fost foarte cuminte, fapt care a surprins-o pe Nicole Cherry care se aștepta ca fiica ei să plângă.

19-05-2022
13:48

Nicole Cherry și-a botezat fetița și s-a căsătorit cu Florin Popa

În această după-amiază, Nicole Cherry și-a botezat fetița. La biserică au fost duse flori albe, lalele și mărgăritari. Cu acestea s-au decorat cristelnița în care micuța a fost creștinată și intrarea în biserică, scrie spynews.ro. Pe contul său de Instagram, cântăreața a făcut publică și o imagine cu pantofiorii pe care Anastasia i-a purtat. Încălțările au fost acoperite cu pietre prețioase.

nicole cherry botez
Pe încălțările micuței Anastasia a fost gravată inițiala numelui său.
Foto: Instagram

De asemenea, după slujba de botez, Nicole Cherry și Florin Popa au mers în fața ofițerului stării civile, unde au spus cel mai important „Da” din viața lor. Artista a ales să poarte o rochie albă, lungă. În partea de sus, ținuta a fost decorată cu pene. Cântăreața a optat pentru un machiaj subtil, iar coafura a fost una simplă, lăsându-și părul drept pe spate. 

nicole cherry rochie
Nicole Cherry a purtat o rochie albă.
Foto: Instagram

 

 

Este o zi importantă pentru Nicole Cherry. Pe 19 mai, artista o va boteza pe fiica sa, micuța Anastasia. De asemenea, cântăreața și Florin, iubitul său, vor spune marele „Da” în fața ofițerului de stare civilă și vor deveni, oficial, soț și soție.

Ziua cea mare pentru Nicole Cherry. Artista își botează fetița și se căsătorește

Nicole Cherry trece prin emoții mari. Pe 19 mai are loc botezul fiicei sale, precum și cununia civilă. Cântăreața și logodnicul său, Florin, vor spune „Da” în fața ofițerului de stare civilă și vor deveni soț și soție.

ADVERTISEMENT

Mălina Avasiloaie, prietena cea mai bună a lui Nicole Cherry, a dat din casa și a oferit câteva detalii despre fericitul eveniment. Aceasta a mărturisit că tânăra mămică a depus eforturi mari pentru a ieși totul așa cum a visat și își dorește ca nimic să nu îi umbrească fericirea.

„Avem emoții mari pentru Nicole, pentru Florin, care o să fie nașii noștri. Micuța Anastasia este o delicioasă și o frumoasă foc. Atâta îmi doresc, să nu plouă.

ADVERTISEMENT

I-am zis lui Nico să fac o rugăciune pentru ea pentru că știu cât și-a dedicat timp pentru organizarea evenimentului ca să fiecare evenimente acolo la limită. Mi-ar părea rău să știu că-i strică vremea evenimentul”, a spus Mălina Avasiloaie.

Totodată, prietena lui Nicole Cherry a adăugat că invitați la eveniment sunt prietenii apropiați și familia tinerilor părinți. Mălina Avasiloaie a declarat că petrecerea artistei este un prilej bun pentru aceștia să se distreze.

ADVERTISEMENT

În plus, despre cununia religioasă, Mălina a dezvăluit că există șanse să aibă loc în viitor. Cât despre dorința artistei de a deveni mamă încă o dată, prietena sa a spus că nu poate spune nimic.

„Avem chef de distracție, că n-am ieșit de mult timp. Suntem, oricum, în anturaj cu prieteni, cu familie și știm cum decurg petrecerile. Va fi botez plus cununie, nunta o lasă și ei la anul”, a declarat prietena lui Nicole Cherry  pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a devenit mămică în urmă cu șase luni și de atunci vedeta își dedică timpul fetiței sale, mai ales că și-a dorit cu adevărat să aibă un copil. 

Cum arată localul unde va avea loc evenimentul și ce meniu a ales Nicole Cherry?

Nicole Cherry s-a implicat din plin în organizarea evenimentului. Cântăreața a ales o locație de vis. Petrecerea va avea loc atât în interior, cât și afară.

botez nicole cherry
Nicole Cherry a ales o locație selectă pentru petrecere.
Foto: capturi Antena Stars

Din imaginile făcute publice de Antena Stars se poate observa faptul că mesele sunt decorate cu bun gust, în nuanțe neutre. Totodată, meniul cuprinde preparate alese, precum fructe de mare, vită și pește.

ADVERTISEMENT