Life

Ziua de 18 august, una neagră pentru Cezar Ouatu. Durerea care-l macină pe artist 

Ziua de 18 august este una neagră pentru Cezar Ouatu. Artistul este măcinat de durere și a scris câteva cuvinte de tristețe pe rețelele de socializare.
18.08.2022 | 23:14
Ziua de 18 august una neagra pentru Cezar Ouatu Durerea carel macina pe artist
Ce i s-a întâmplat lui Cezar Ouatu pe 18 august. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Ziua de 18 august este una care-l întristează pe Cezar Ouatu. Cântărețul de operă nu are o amintire tocmai plăcută din această dată.

De ce se simte trist Cezar Ouatu în ziua de 18 august

Cezar Ouatu este cuprins de durere în ziua de 18 august, deoarece gândul său fuge la tatăl său decedat, care ar fi trebuit să-și sărbătorească ziua de naștere.

ADVERTISEMENT
Tatal lui Cezar Ouatu
Tatal lui Cezar Ouatu a murit în urma unui infarct. Sursa foto: facebook

 

Până ca părintele să-i plece din această lume, interpretul abia aștepta 18 august. Nu se mai întâmplă astfel și în prezent.

”18 august . O zi pe care o asteptam cu atata bucurie an de an. Astazi , tatal meu si-ar fi sarbatorit ziua de nastere cu acea sclipire si bucurie spunându-mi mereu cu o mândrie evidentă: “Ești prelungirea mea” !

ADVERTISEMENT

Eu il sarbatoresc oricum sufletește și nu numai, pentru ca știu că ai fost cel mai iubit Tată dintre pamânteni iar acum ești cel mai divinizat tata dintre ingeri !!!”, a scris Cezar Ouatu pe rețelele de socializare.

Cezar Ouatu duce dorul tatălui său: ”Oftez că nu te pot strânge în brațe”

Cezar Ouatu și-a exprimat și dorul față de cel care l-a crescut și a spus că și-ar dori să-l mai strângă în brațe și să-i gătească. De asemenea, solistului îi este dor și să-și audă tatăl cum îl laudă.

ADVERTISEMENT

Printre rânduri, Cezar Ouatu a adus aminte și de fratele său mai mare, Theodor, care a decedat în 2020. Cântărețul le-a transmis ambilor că-i iubește.

”Mi-e tare dor de tine si oftez totusi ca nu te pot strange in brate, să-ți văd acei ochi superbi, să gătesc cum imi placea mie și ție sa o fac pentru tine, să te mândrești cu tot ce am realizat si realizez, să cântăm impreuna, să-ți ascult sunetul divin al flautului tău, dar Tu, esti acolo, noi aici și de fapt puntea gandurilor si a iubirii noastre ne apropie atat de mult !!!

ADVERTISEMENT

La multi ani infiniți, să fii zambitor, sa rămăi unul dintre cei mai mai flautiști ai țării noastre și acum al Impărăției Cerurilor și sufletul petrecerii așa cum ai fost intotdeauna acum, alături de Theo al nostru iubit ! Vă iubesc și vă simt mereu !”, a mai scris Cezar Ouatu pe facebook.

Tatăl lui Cezar Ouatu a murit din cauza unui infarct. La acea vreme, el era la un concert și a primit vestea printr-un sms. În ceea ce-l privește pe fratele său, Theodor, Cezar Ouatu nu a dezvăluit cauza decesului atunci când l-a anunțat.

ADVERTISEMENT