Fotbal international

Steaua ’86 şi Liverpool ’19! Fatidica zi de 7 mai pentru Barcelona! Catalanii au trăit o nouă dramă în Liga Campionilor

08.05.2019 | 00:57
Steaua 86 si Liverpool 19 Fatidica zi de 7 mai pentru Barcelona Catalanii au trait o noua drama in Liga Campionilor
Ziua de 7 mai, coșmarul Barcelonei

Barcelona este eliminată dramatic din Liga Campionilorpentru al doilea sezon la rând. După ce anul trecut Roma o întoarcea de la 1-4 pe Camp Nou, de această dată Liverpool a fost cea care le-a anulat catalanilor un avans de trei goluri obținut în tur. 

Ziua de 7 mai, coșmarul Barcelonei!

După eșecul cu 0-3 de pe Camp Nou, Liverpool s-a impus cu 4-0 la returul de pe Anfield, consemnând o calificare istorică în finala Champions League. S-a întâmplat chiar pe 7 mai, o zi ce a devenit de coșmar în istoria clubului catalan. Pe 7 mai 1986, Barcelona pierdea finala Cupei Campionilor cu Steaua la penalty-uri, într-una dintre cele mai mari surprize din istoria competiției. Mai mult, catalanii erau răpuși chiar la Sevilla, în Spania.

Barcelona nu a trăit doar drame însă în Liga Campionilor. Se laudă cu cea mai tare revenire din istorie, după ce a recuperat deficitul de patru goluri în dubla cu PSG. A pierdut cu 0-4 la Paris, dar a întors miraculos acasă, unde s-a impus cu 6-1.

Messi ratează astfel o nouă șansă de a câștiga Liga Campionilor, iar șansele sale la Balonul de Aur nu mai sunt atât de mari precum păreau în urmă cu o lună. Argentinianul ar putea ieși complet din cursă dacă va trăi o nouă dezamăgire alături de naționala sa la Copa America, turneu programat în această vară.

Tags: