Advertorial

Ziua de fotbal începe dimineața devreme și se încheie seara târziu. Marțea aceasta ai meciuri ca în weekend!

26.01.2021 | 11:26
Ziua de fotbal incepe dimineata devreme si se incheie seara tarziu Martea aceasta ai meciuri ca in weekend

Mingea nu se oprește din învârtit cât e ziua de lungă, iar asta nu poate fi decât de bun augur pentru tine, dacă iubești fotbalul. Ai la ce să te uiți, dar și pe ce să mizezi, astfel încât să dai și mai multă emoție acestui joc superb. Azi, partidele te invadează de-a dreptul, iar tu poți să-ți programezi biletele pe zonele tale de interes și de inspirație.

Deschide cont online la Superbet și urmărește în format Live Stream majoritatea evenimentelor importante, astfel încât să fii SuperInspirat la Live!

Nu uita de meciurile amicale!

Câteva campionate din țări cu climă aspră sau pur și simplu organizate altfel sunt încă în faza pregătirilor, dar e la fel de bine. Joacă partide de verificare pe bandă rulantă și acolo ies de multe ori golurile care îți trebuie. 20 de astfel de jocuri sunt programate azi, începând cu primele ore ale dimineții. În ele sunt implicate echipe din primele ligi ale Macedoniei de Nord, Slovaciei, Ucrainei, Rusiei, Danemarcei, Bulgariei și Serbiei, astfel că ai de unde să alegi. Șahtior Donețk – Sileks e primul, urmat de o partidă din A-League Australia, Melbourne Victory – Perth Glory și de avalanșa de amicale amintite.

Englezii sunt în focuri la toate nivelurile

O atenție sporită merită, azi, Anglia. Albionul are programate meciuri în majoritatea competițiilor intercluburi, de la prima ligă până la amatori. Desigur, Crystal Palace – West Ham, Newcastle – Leeds, Southampton – Arsenal (reeditarea meciului din FA Cup) și West Bromwich – Manchester City sunt cele mai interesante pentru pariori. Championship și League One, cu foste echipe de primă divizie în componență, cum sunt Watford, Hull, Portsmouth, Wigan sau Sunderland sunt de asemenea competiții vizibile și pariate, la fel ca și League Two sau ca ligile regionale. Așadar, dacă simți și vibrezi după fotbalul englez, azi ești un răsfățat.

Află instant toate noutățile și promoțiile de pe Canalul de Telegram Superbet Oficial!

Belgienii și olandezii continuă lupta

Beneluxul oferă un fotbal aparte, ofensiv, dinamic, puțin tacticizat, dur și foarte productiv în ceea ce privește numărul de goluri, dar și cartonașele și penalty-urile. Azi avem 3 partide în Jupiler și 3 în Eredivisie, cu Mouscron – Anderlecht și Emmen – PSV capete de afiș. Anvers are o gafă mare de reparat și speră să ia de la Eupen ce i-a donat lui Oostende, weekendul trecut. Beveren – Mechelen e un derby al răniților și la propriu și la figurat, cu absențe multe și importante de ambele părți. Zwolle – Heracles și Groningen – Den Haag închid ziua în Olanda și promit meciuri echilibrate, dar cu goluri în toate porțile.

Boavista – Sporting și Betis – Sociedad sunt șocurile zilei în fotbalul iberic

În timp ce survolezi printre zecile de partide din Anglia, Belgia, Olanda și ce te mai interesează pe tine live sau premeci, încheie ziua cum trebuie! Portughezii îți oferă un clasic al Ligii Sagres, Boavista Porto – Sporting Lisabona, cu oaspeții favoriți cerți. Înainte se joacă Braga – Gil Vicente, dar și 3 partide din Copa del Rey spaniolă: Valladolid – Levante, Betis – Sociedad și Girona – Villarreal. Foarte interesantă va fi partida de la Sevilla, acolo unde verzii primesc vizita bascilor, cărora le-au furat două puncte în prelungirile partidei de sâmbătă, din campionat.

Viitorul și Craiova au uitat să mai câștige. FCSB conduce liga

Cât ar fi el de modest, fotbalul nostru e al nostru și ne interesează mereu, cu atât mai mult acum, când începe să se aleagă grâul de neghină. Viitorul – Sepsi e primul meci românesc al zilei și se anunță foarte aprins. Mircea Rednic a adus stabilitatea la Constanța, dar parcă e prea multă. Viitorul are trei egaluri la rând și cu câte un punct pe săptămână, play-off-ul e departe. Sepsi se află în primele șase și a impresionat etapa trecută, când i-a administrat un sec 4-1 Astrei, o echipă care părea reinventată de Eugen Neagoe.

Am redeschis agențiile din București și din Cluj. Foarte puține mai rămân închise temporar, din cauza pandemiei. Verifică aici statusul la zi al tuturor locațiilor noastre!

Craiova mai are un ultim pariu cu ea însăși, la Voluntari. Dacă nu câștigă nici pe terenul ilfovenilor, e clar că n-are nimic în comun cu lupta la titlu. Așa cum are FCSB, de exemplu, care și-a recăpătat vâna de echipă mare și care conduce liga. Nu detașat, ci cu CFR suflându-i în ceafă, dar față de care poate pune patru puncte, dacă învinge revelația din 2020, FC Argeș.

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile partidelor!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper