Sport

Ziua decisivă pentru transferul lui Răzvan Marin la Empoli. Cel mai scump fotbalist român va continua în Serie A

Presa din Italia anunță că Răzvan Marin va juca și în sezonul viitor în Serie A. Cagliari și Empoli au bătut palma supra condițiilor mutării. Lipsește doar semnătura fotbalistului.
28.06.2022 | 16:43
Ziua decisiva pentru transferul lui Razvan Marin la Empoli Cel mai scump fotbalist roman va continua in Serie A
Razvan Marin nu a acceptat să joace în Serie B cu Cagliari și a cerut să fie lăsat să-și caute echipă. Empoli este viitoarea destinație a românului
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a avut evoluții apreciate în ultimele două sezoane în tricoul lui Cagliari, însă nu a putut împiedica retrogradarea ”la mustață” a sarzilor. Nemulțumit de ideea de a juca în Serie B, fotbalistul a cerut să fie lăsat să-și găsească echipă.

Răzvan Marin merge împrumut la Empoli care are clauză de cumpărare definitivă

Presa din Italia anunță că noua destinație a lui Răzvan Marin este Empoli, formație clasată pe locul 14 în ultima ediție de campionat.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la Tuttomercatoweb notează că azi este ziua decisivă pentru mijlocașul de 26 de ani, acesta fiind așteptat la Empoli pentru a semna contractul.

”Este ziua lui Razvan Marin la Empoli. Întâlnirea dintre managerii de la Empoli și Cagliari va avea loc astăzi, conform ordinii de zi, este definirea ultimele detalii alte mutării lui marin la gruparea din Toscana.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul român va fi un împrumut gratuit pentru un sezon, cu drept de cumpărare definitivă contra sumei de aproximativ 7 milioane de euro”, notează sursa citată.

10.000.000 de euro a plătit Cagliari, în vara anului trecut, celor de la Ajax Amsterdam, pentru transferul internaționalului român.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin este cel mai scump fotbalist român în activitate

Deși a evoluat în ultimele două sezoane la modesta Cagliari, cota de piață a lui Răzvan Marin se menține ridicată. Practic, în acest moment mijlocașul sarzilor este cel mai scump fotbalist român.

12.000.000 valorează Răzvan Marin conform site-ului de specialitate transfermarkt, cu 3 milioane de euro mai puțin, totuși, față de valoarea maximă, 15 milioane de euro, la cât era evaluat în iunie 2021.

ADVERTISEMENT

Al doilea cel mai bine cotat fotbalist român este Alexandru Cicâldău, de la Galatasaray, la distanță mare față de Marin. Olteanul valorează conform transfermarkt 7,5 milioane de euro.

76 de meciuri a disputat Răzvan Marin în tricoul lui Cagliari, în toate competițiile, și a marcat 4 goluri, în ultimii doi ani

ADVERTISEMENT