Sport

Ziua golurilor de generic în Premier League! Salah, Greenwood şi Tielemans au făcut spectacol în Anglia. Video

Etapa a 8-a din Premier League a adus câteva goluri de generic, iar două dintre acestea au venit în meciul Leicester City - Manchester United 4-2.
16.10.2021 | 23:29
Ziua golurilor de generic in Premier League Salah Greenwood si Tielemans au facut spectacol in Anglia Video
ADVERTISEMENT

Premier League a revenit după pauza de două săptămâni dedicată meciurilor echipelor naţionale, iar show-ul a fost garantat în etapa a 8-a din prima ligă a Angliei. Mohamed Salah a deschis ziua golurilor spectaculoase, cu o reuşită stelară în Watford – Liverpool 0-5.

Ziua golurilor de generic în Premier League. Mohamed Salah, comparat cu Messi după golul cu Watford

Mohamed Salah a reuşit o capodoperă în minutul 54 al meciului Watford – Liverpool 0-5. Înconjurat de trei adversari, atacantul de 29 de ani a reuşit să se strecoare, iar după ce l-a fentat pe unul dintre fundaşi, a înscris cu piciorul stâng, fără să-i dea vreo şansă lui Ben Foster.

ADVERTISEMENT

După reuşita din meciul cu Watford, Gary Lineker l-a comparat pe Mohamed Salah cu Lionel Messi“Vai, vai. Mo (n.r. Mohamed Salah) s-a transformat în Messi”, a fost mesajul postat de fostul internaţional englez pe Twitter.

“Golul din meciul trecut (n.r. cu Manchester City) poate a fost mai frumos. Chiar nu ştiu pe care l-aş alege. Eram în careu, încercam să găsesc pe cineva sau chiar să marchez eu”, a spus Mohamed Salah după golul cu Watford.

ADVERTISEMENT

Festival de goluri în Leicester City – Manchester United 4-2

Manchester United a suferit o înfrângere grea pe terenul lui Leicester City, iar fanii “diavolilor” încep să ceară cu insistenţă demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer. Mason Greenwood a deschis scorul pe “King Power Stadium”, iar reuşita internaţionalului englez a fost de toată frumuseţea.

Fotbalistul de 20 de ani a marcat, în minutul 19, cu un şut de toată frumuseţea din afara careului. Laudele au început imediat să curgă pe reţelele de socializare: “Este ireal”, “Cel mai bun tânăr fotbalist din Premier League” sau “Un adevărat star”, au fost câteva dintre comentariile fanilor lui Manchester United.

ADVERTISEMENT

După 22 de minute, Youri Tielemans a ieşit la rampă. Mijlocaşul lui Leicester City a trimis mingea în vinclul porţii lui David de Gea, fără ca portarul spaniol să aibă vreo reacţie.

Finalul partidei a fost incendiar, după ce Soyuncu a dus-o pe Leicester în avantaj, în minutul 78. Rashford, la primul meci în acest sezon, a egalat după patru minute, însă bucuria “diavolilor” a fost de scurtă durată.

ADVERTISEMENT

În nici 60 de secunde, Jamie Vardy a readus “vulpile” în avantaj, iar Daka a stabilit scorul final în primul minut al prelungirilor.

Wolverhampton a întors scorul cu Aston Villa

Un alt meci spectaculos a fost Aston Villa – Wolverhampton 2-3. Gazdele au condus cu 2-0, după golurile lui Ings şi McGinn, dar au pierdut cele trei puncte într-un final de coşmar.

Saiss (80), Coady (85) şi Neves (90+5) au marcat golurile victoriei pentru Wolverhampton, iar echipa antrenată de Bruno Lage începe să viseze din nou la cupele europene.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Everton – West Ham United: 2,60 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT