Fotbal international

Ziua în care Cristiano Ronaldo a fost pus la punct în vestiarul lui Manchester United. “Să nu mai faci asta niciodată!”. Replica genială a lusitanului

28.06.2020 | 10:41
Ziua in care Cristiano Ronaldo a fost pus la punct in vestiarul lui Manchester United Sa nu mai faci asta niciodata Replica geniala a lusitanului
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a jucat timp de cinci sezoane pentru Manchester United, fiind transferat în 2003 de la Sporting Lisabona, unde fusese promovat în prima echipă de Laszlo Boloni.

Pe Old Trafford Cristiano Ronaldoa devenit repede unul dintre idolii tribunelor, deși era foarte tânăr și în echipa lui Sir Alex Ferguson era un grup de mare valoare, format din David Beckham, Paul Scholes, Ryan Giggs, Nicky Butt și frații Neville. Totuși, în vestiar, Cristiano nu a avut parte de foarte mult lapte și miere.

ADVERTISEMENT

Ryan Giggs a dezvăluit într-un podcast al clubului cum a fost ziua în care Cristiano Ronaldo a fost pus la punct, fiind la un pas să sufere și o corecție fizică.

Cristiano Ronaldo, pus la punct în vestiarul lui Manchester United

Giggs a povestit că venind într-o dimineață la antrenament l-a găsit pe Cristiano Ronaldo în vestiar stând și sorbind tacticos o sticlă de Coca Cola. În acel moment galezul, de altfel un tip foarte temperamental și iute la mânie, a reacționat, dar nu a vrut să explice clar ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT
Ziua în care Cristiano Ronaldo a fost pus la punct în vestiarul lui Manchester United. “Să nu mai faci asta niciodată!”. Replica genială a lusitanului. Foto: Manchester Evening News.co.uk

“Poate l-am lipit de perete și poate i-am spus pe un ton răspicat că „ nu facem anumite lucruri aici”. Jucătorii lui United nu consumau băuturi de tip Coca Cola.

Cum a răspuns Ronaldo

Portughezul nu a intrat în polemică cu Giggs. A preferat să tacă și să iasă din vestiar pe teren, pentru ședința de antrenament, urmată și de un joc școală.

ADVERTISEMENT

În care Cristiano a fost pur și simplu irezistibil. A marcat trei goluri, a făcut tot ce a vrut cu mingea și la final s-a dus direct la galez și i-a strigat față de toți: “Eu beau ceea ce vreau, Giggsy!”

Cristiano era fenomenal pe teren

Fosta vedetă a lui Manchester United admite că portughezul nu era tocmai cel mai plăcut companion în vestiar și nici în afara lui, însă pe teren realiza lucruri fantastice.

ADVERTISEMENT

“De multe ori ne-a închis gurile la toți cu jocul și cu golurile pe care le marca. Pe teren era foarte greu de ținut, dădea absolut totul și era afectat când nu îi reușea ceva.”

 

ADVERTISEMENT