Life

Ziua în care poți merge la cinematograf cu bani puțini. Toate filmele vor avea prețuri reduse

Ziua în care poți să te duci la cinematograf cu bani puțini. Toate filmele vor avea un preț mult mai mic decât de obicei.
18.09.2023 | 18:17
Ziua in care poti merge la cinematograf cu bani putini Toate filmele vor avea preturi reduse
Ziua în care poți merge la cinema cu bani puțini. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Asociația Operatorilor de Cinema în parteneriat cu Ministerul Culturii organizează Ziua Cinematografelor, în care românii pot merge la cinema cu mult mai puțini bani. Iubitorii de filme au reduceri întreaga zi.

Ziua în care poți merge la cinema cu bani puțini

Sâmbătă, 23 septembrie, Asociația Operatorilor de Cinema, împreună cu Ministerul Culturii, organizează Ziua Cinematografelor. Evenimentul este deja la a doua ediție și toți iubitorii de filme sunt așteptați la cinema cu bani puțini.

ADVERTISEMENT

Mai mulți operatori s-au alăturat inițiativei. Astfel, cinefelii se pot bucura de experiența vizionării celei mai noi pelicule pe marele ecran, în 340 de săli, situate în 30 de orașe.

Mai exact, cinematografele în care românii pot merge cu bani puțini sâmbătă sunt: Cinema City, Cineplexx, Happy Cinema, Inspire Cinema, Cinemax, CINEMA – Centrul Cultural ”Ion Besoiu” și Cinema Profesor Ioan Manole.

ADVERTISEMENT

În programul lor, românii găsesc producții care au depășit recorduri de încasări în ultimele luni, precum și pelicule pentru întreaga familie. Prin urmare, cine vrea să se bucure de un film bun la cinema, cu bani puțini, o poate face pe 23 septembrie 2023.

„Am conceput Ziua Cinematografelor pentru ca experiența Marelui Ecran să fie trăită de oricine”

Jacob Borover, Președinte Asociației Operatorilor de Cinema, a dezvăluit că proiectul a fost demarat pentru a veni în sprijinul cinefililor care poate că nu mereu își permit să aloce bani din bugetul lor pentru această plăcere.

ADVERTISEMENT

 „Sărbătorim după o vară importantă în care românii s-au relaxat la cinema, iar numărul de bilete vândute demonstrează o dată în plus că cinematograful rămâne un jucător important în industria de divertisment.

Și e în topul preferințelor românilor ca opțiune de petrecere a timpului liber. Am conceput Ziua Cinematografelor pentru ca experiența Marelui Ecran să fie trăită de oricine, din orice colț al țării.

Să existe o zi a noastră, a tuturor celor curioși de povești ecranizate și a celor care ajung pentru prima oară la cinema”, a declarat Jacon Borover, despre ziua în care se poate merge la cinematograf cu bani puțini, conform wall-street.ro. 

ADVERTISEMENT