Premier League

Ziua în care s-a gândit la revenirea în fotbal. Peter Crouch a fost sunat de Jose Mourinho pentru a rezolva problemele din atacul lui Tottenham: „Am crezut că e soția mea”

22.02.2020 | 08:44
Ziua in care sa gandit la revenirea in fotbal Peter Crouch a fost sunat de Jose Mourinho pentru a rezolva problemele din atacul lui Tottenham Am crezut ca e sotia mea
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho se confruntă cu o situație delicată la Tottenham, cei mai importanți oameni de atac, Harry Kane și Heung-Min Son fiind accidentați, iar, în stilul caracteristic, în timpul unui conferințe de presă, a susținut că se gândește la Peter Crouch, retras vara trecută, ca variantă pentru probleme din ofensivă, iar ce a urmat a ținut iubitorii fotbalului cu zâmbetul pe buze.

Peter Crouch a intrat în jocul lui Jose Mourinho

La conferința de presă susținută înaintea partidei cu Leipzig, din optimile Champions League, Jose Mourinho a fost întrebat dacă se gândește să depună o cerere la Federația Engleză de Fotbal pentru a putea face transferuri și după expirarea perioadei de mercato, pe modelul Barcelona, club care l-a putut achiziționa pe Martin Braitwhaite după accidentarea lui Ousmane Dembele.

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios, Mourinho a recunoscut că nu știa că poate face o astfel de solicitare, dar, după ce a aflat, primul nume care i-a venit în minte a fost Peter Crouch, fost fotbalist la Tottenham în perioada 2009 – 2011, retras vara trecută.

După ce a văzut conferința lui Mourinho, Crouch a fost promt pe Twitter, notând într-o postare: „Sunt pregătit, Jose”, iar, la câteva zile distanță, fostul fotbalist a dezvăluit că a fost sunat de antrenorul portughez.

ADVERTISEMENT

După ce am postat pe Twitter mesajul pentru Jose, am început să primesc apeluri de la un număr necunoscut. În mod normal, nu aș fi răspuns, dar, fiind un apel pe FaceTime, m-a făcut să văd lucrurile diferit. Prima dată am crezut că e soția mea, Abbey, care se afla la gala premiilor Brit.

Am crezut că este ea și că vrea să îmi arate cu ce s-a îmbrăcat, dar când am răspuns, nu era ea la celălat capăt, ci Mourinho, stând în biroul lui, cu o sclipire în ochi”, dezvăluie Peter Crouch, pentru DailyMail.

ADVERTISEMENT

„Așadar, ești gata?”

Peter Crouch recunoaște că a petrecut câteva minute cu Jose Mourinho la telefon, timp în care ambii s-au amuzat de situație, dar, totuși, nu este pregătit să revină în fotbal.

‘Așadar, ești gata?’, mi-a spus Mourinho, răzând în hohote, exact ca mine. ‘Peter, haide, avem nevoie mare de tine’. Oricât de mult mi-ar fi plăcut să răspund pozitiv cererii sale, am ajuns la concluzia că va fi foarte greu să revin la un nivel fizic care să îmi permită să revin în Premier League.

ADVERTISEMENT

Cu regret spun că nu voi mai marca goluri în Premier League, dar a fost o mare plăcere să vorbesc cu Mourinho. Mi-ar plăcea tare mult ca el să fie omul care aduce primul trofeu pentru Tottenham după o pauză de 12 ani”, încheie Peter Crouch.

ADVERTISEMENT