Life

Ziua în care Superman a încetat să mai zboare. Christopher Reeve a rămas paralizat la 43 de ani, mama actorului s-a rugat de medici să-l lase să moară

Ziua în care Superman a încetat să mai zboare. Christopher Reeve a avut un accident teribil la doar 43 de ani și nu a mai mers niciodată.
27.11.2022 | 14:13
Ziua in care Superman a incetat sa mai zboare Christopher Reeve a ramas paralizat la 43 de ani mama actorului sa rugat de medici sal lase sa moara
Ziua în care Superman a încetat să mai zboare. Christopher Reeve, paralizat la 43 de ani. Foto Colaj Fanatik / Hepta și Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Povestea incredibilă a lui Superman. Ziua în care acesta a încetat să mai zboare a fost la 43 de ani atunci când cunoscutul actor Christopher Reeve a rămas paralizat.

Ziua în care Superman a încetat să mai zboare. Christopher Reeve, paralizat la 43 de ani

Christopher Reeve, cel care a jucat rolul lui Superman și care a devenit extrem de cunoscut datorită rolului lui Clark Joseph Kent, a avut o viață tragică.

ADVERTISEMENT

După ce a atras simpatia a milioane de oameni după ce l-a interpretat pe Superman, acesta a devenit subiect sensbibil pentru că a avut un accident devastator în urma căruia a rămas în scaun cu rotile pentru tot restul vieții sale.

Actorul Christopher Reeve filma pentru o nouă peliculă, moment în care a avut parte de accidentul care i-a marcat întreaga viață și i-a grăbit trecerea în neființă.

ADVERTISEMENT

Acesta filma călărind un cal, iar la un moment dat a căzut din șa și animalul a venit direct peste el.

Mama lui Christopher Reeve s-a rugat de medici să-l lase să moară după accident

Vestea accidentului a fost atât de tragică încât propria mamă a actorului s-a rugat de medici să îl lase pe fiul ei să moară după ce calul a căzut peste el și i-a fracturat coloana, lăsându-l incapabil să mai meargă vreodată, dorind să-l scutească de suferință.

ADVERTISEMENT

Întreaga lui carieră se terminase, pentru că nu mai putea fi actor în acele timpuri fiind în scaun cu rotile.

De la bărbatul de aproape doi metri înălțime, cu o statură impunătoare și o condiție fizică de invidiat, într-o clipită actorul care l-a jucat pe Superman a ajuns paralizat de la gât în jos și ținuit într-un scaun cu rotile.

ADVERTISEMENT

Actorul a arătat că este pozitiv după accident, la prima apariție publică, spunând că singurul sens în viață este înainte.

„Refuz să las un handicap să hotărască felul în care îmi trăiesc viaţa. Există un singur sens de mers în viaţa asta: Tot înainte!”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT