News

13 octombrie, Ziua Internaţională fără sutien! Ce dive de la noi s-au conformat! GALERIE FOTO

Doamnelor, jos sutienul! 13 octombrie este Ziua Internaţională fără sutien. Femeile din întreaga lume sunt încurajate să-şi lase sutienele acasă pentru a atrage atenţia asupra riscurilor...
13.10.2017 | 15:25

Doamnelor, jos sutienul! 13 octombrie este Ziua Internaţională fără sutien. Femeile din întreaga lume sunt încurajate să-şi lase sutienele acasă pentru a atrage atenţia asupra riscurilor cancerului mamar. Astăzi, femeile sunt îndemnate să renunţe la lenjeria intimă şi să se simtă libere şi sexy. Vedete de renume de la noi au renunţat şi ele la sutien în diverse ipostaze, printre care Delia, Anna Lesko, Gina Pistol, Antonia sau Roxana Vancea. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Ziua Internaţională Fără Sutien creşte în popularitate şi este sărbătorită la mijlocul lunii octombrie, luna dedicată cancerului mamar. Campania a început în 2011, fiind folosite hashtag-urile #nobraday pentru a susţine campania. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

În România, campania încă nu a prins în rândul doamnelor şi domnişoarelor, însă ne putem mândri cu vedetele feminine care încurajează femeile să-şi exprime feminitatea şi să renunţe la sutien.

Delia, Anna Lesko, Gina Pistol, Roxana Vancea sau Antonia sunt doar câteva dintre vedetele care au renunţat la sutien ori de câte ori au avut ocazia şi au arătat că sutienul nu este un accesoriu indispensabil, încurajând femeile să se simtă libere a-şi exprima feminitatea.

ADVERTISEMENT