Life

Ziua nașterii influențează relațiile de dragoste. Ce trebuie să schimbi pentru a te înțelege cu persoana iubită: „Avem un limbaj diferit”

Numerologul Adam Stavarache a explicat cum poate influența data nașterii relația de cuplu dintre partenerii de viață și ce nevoi are fiecare.
09.01.2023 | 14:26
Ziua nasterii influenteaza relatiile de dragoste Ce trebuie sa schimbi pentru a te intelege cu persoana iubita Avem un limbaj diferit
Cum poate influența data nașterii relația dintre parteneri. Foto: Freepik.com
ADVERTISEMENT

Adam Stavarache a spus ce legătura poate avea data în care te-ai născut cu relațiile amoroase. Uneori, partenerii nu se înțeleg pentru că au limbaje ale iubirii diferite, determinate de ziua în care au venit pe lume.

Cum influențează data nașterii relațiile cu partenerii de viață

Adam Stavarache, numerologul care în trecut a explicat cum să ne reparăm karma familială, a spus acum ce legătura are data nașterii cu relațiile de dragoste.

ADVERTISEMENT

Ziua în care ne-am născut este foarte importantă, ea poate determina cât noroc avem în viață sau zilele cu ghinion, dar și gradul de potrivire dintre doi parteneri.

„Într-o relație, oamenii se ceartă pentru că nu se înțeleg. Avem un limbaj diferit în funcție de ziua nașterii și tocmai din acest motiv se ceartă cuplurile și la un moment dat se și despart. Pentru că nu-și înțeleg limbajul și dacă vorbesc, oricum nu se ascultă. Nevoile sunt atât de diferite încât nu mai sunt atenți la detalii”, a spus numerologul la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Persoanele care au data nașterii formată din două cifre trebuie să le adune până când obțin un număr între 1 și 9. De asemenea, există și o metodă prin care să afli dacă te potrivești cu persoana iubită.

„Dacă aduni ziua ta de naștere cu ziua partenerei tale și o împarți la doi”, a continuat Adam Stavarache.

ADVERTISEMENT

De ce ai nevoie în iubire, în funcție de ziua în care te-ai născut

Prin urmare, cei cărora le corespunde 1 sunt persoane care au nevoie să fie în atenția oamenilor, să fie apreciate. Femeile cu 1 pot fi foarte dificile într-o relație, deoarece în cazul în care au parte de un partener puternic, apar conflicte, din dorința de control. Ele trebuie fie atente la atitudine. Își doresc să le fie înțelese individualitatea și nevoile personale.

Persoanele cu 2 au ca limbaj de comunicare mesajul emoțional, subtil. Au nevoie de comunicare și sunt foarte sensibili, astfel că partenerul trebuie să fie atent la ceea ce spune, pentru a-i nu răni sentimentele. Poate distorsiona realitatea în funcție de stare.

ADVERTISEMENT

Cei cu 3 își doresc să dea ordinele în relație. În cazul bărbaților, dacă nu au parte de comunicarea de care au nevoie, o pot căuta în altă parte. În cazul femeilor, ele trebuie să învețe să nu mai impună sarcini.

Relația persoanelor cu cifra 4 se bazează pe reguli. Au multe bariere emoționale greu de trecut. Pentru a ajunge la un numitor comun, partenerii trebuie să stabilească încă de la începutul zilei care e planul. Femeile trebuie să învețe să depindă de bărbați. Bărbații trebuie să reducă agresivitatea.

Atât femeile cât și bărbații născuți sub semnul cifrei 5 vor să educe. Țin foarte mult la imaginea socială și la public și caută să-și învețe partenerii.

Cei cu 6 au nevoie de o conexiune emoțională puternică și să fie înțeleși. În caz contrar, relația se poate rupe din cel mai banal motiv. Stima lor de sine poate scădea rapid.

Persoanele cu 7 sunt focusate pe societate și au nevoie de obiective. Au nevoie de un partener inteligent, relațiile se bazează pe cât de conectați la nivel mental sunt cu partenerii.

Oamenii cu 8 au o problemă cu faptul că oferă la fel de mult cât primesc. Tind să compare iubirea și o percep ca pe un schimb. Trebuie să învețe să dea mai mult.

La final, aceia născuți sub puterea cifrei 9 vor întotdeauna să guverneze relația și să înțeleagă motivele din spatele oricărei acțiuni.

ADVERTISEMENT
Tags: