ZIUA NAŢIONALĂ a României. PARADA MILITARĂ de 1 Decembrie, în Piaţa Constituţiei

Parada militară de Ziua Naţională a României a început la ora 11.00, în Piaţa Constituţiei, din Bucureşti. Peste 2.600 de militari şi 360 de mijloace tehnice din Ministerul Apărării,...
01.12.2015 | 15:06
ZIUA NATIONALA a Romaniei PARADA MILITARA de 1 Decembrie in Piata Constitutiei

Parada militară de Ziua Naţională a României a început la ora 11.00, în Piaţa Constituţiei, din Bucureşti. Peste 2.600 de militari şi 360 de mijloace tehnice din Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, SRI, SPP, STS şi Poliţia Locală vor lua parte la paradă. Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloş, dar şi cei trei foşti şefi de stat, Traian Băsescu, Emil Constantinescu şi Ion Iliescu, sunt prezenţi în Piaţa Constituţiei, relatează România TV.

UPDATE 11.00 Klaus Iohannis a ajuns în Piaţa Constituţiei. Militarii i-au dat onorul preşedintelui.

UPDATE 10.51 Premierul Dacian Cioloş, preşedintele PSD Liviu Dragnea, liderul PNL Alina Gorghiu, şeful Senatului Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea, şeful SRI Eduard Helvig, foştii şefi de stat Ion Iliescu, Emil Constantinesc au ajuns în Piaţa Constituţiei.

UPDATE 10.48 Fostul preşedinte Traian Băsescu a sosit la parada militară de la Piaţa Constituţiei cu nepoţica sa Sofia Anais.

Peste 2.600 de militari şi specialişti, cu 360 de mijloace tehnice, din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Protecţie şi Pază, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Poliţia Locală Bucureşti vor participa, la parada militară de Ziua Naţională a României, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Militarilor români li se vor adăuga detaşamente de militari din Bulgaria, Polonia, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii şi Turcia.
Toate străzile din jurul Casei Poporului sunt închise până la ora 16.00, parcarea maşinilor fiind interzisă. Poliţiştii de la rutieră vor fi în trafic şi vor direcţiona autoturismele pe rute ocolitoare, iar punctele de acces pentru a ajunge în piaţă sunt la intrarea dinspre B-dul Unirii, la intersecţia B-dul Libertăţii cu B-dul Naţiunile Unite sau intrarea dinspre Calea 13 Septembrie.

Sursă: www.romaniatv.net