Sport

Ziua despărțirilor la Dinamo. Constantin Nica semnează rezilierea! Urmează Iulian Mihăescu. Exclusiv

Primul fotbalist transferat de Dinamo după ridicarea interdicției de a legitima jucători, Constantin Nica, a fost dat afară după doar trei luni. Fotbalistul nu a jucat nici un minut în Casa Pariurilor Liga 1.  
05.01.2022 | 13:17
Ziua despartirilor la Dinamo Constantin Nica semneaza rezilierea Urmeaza Iulian Mihaescu Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo l-a dat afară pe Constantin Nica. Alți doi fotbaliști și doi oficiali sunt considerați indezirabili, clubul încercând să ajungă la un acord privind rezilierea contractelor.

Nica a semnat cu Dinamo la începutul lunii septembrie așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Constantin Nica, eșec total la Dinamo

Apărătorul de 28 de ani a fost considerat o soluție optimă pentru întărirea defensivei, în condițiile în care Dinamo a început sezonul cu interdicție de a legitima jucători, din cauza datoriilor financiare uriașe.

Constantin Nica a fost recomandat de Steliano Filip, intrat între timp și el în dizgrația oficialilor și a suporterilor din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Nici un minut nu a prins Nica în tricoul lui Dinamo, în casa Pariurilor Liga 1, în cele trei luni pe care le-a petrecut între ”câini”.

Un alt fundaș, Petar Gluhakovic, dar și atacantul Mihai Neicuțescu au fost anunțați că nu mai fac parte din lotul echipei Dinamo.

ADVERTISEMENT

Austriacul a prins doar 162 de minute în două meciuri, în vreme ce Neicuțescu a contabilizat și mai puține minute, 131, în patru meciuri. Și portughezul Andre Pinto va semna rezilierea în această după amiază.

Iulian Mihăescu va fi chemat la negociere, Andrei Antoce a fost dat afară

Antrenorul secund Iulian Mihăescu şi preparatorul fizic Andrei-Ionuţ Antoce sunt și ei pe lista neagră a oficialilor din Ștefan cel Mare și a noului antrenor Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Stoican încearcă să scape de oamenii din staff-ul fostului antrenor, Mircea Rednic, iar primul pe lista noului tehnician este Iulian Mihăescu.

Între timp, administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan, a anunțat că preparatorul fizic a reziliat deja angajamentul.

La jumătatea lunii trecute și atacantul slovac Tomas Vestenicky a acceptat rezilierea contractului, informație oferită în exclusivitate de FANATIK. Vestenicky a fost primul jucător care a acceptat rezilierea, cu o etapă înaintea ultimului meci din 2021.

Și antrenorul cu portarii, Florentin Rădulescu, este așteptat să-și rezilieze acordul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT