ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ziua românilor la Campionatul Mondial al Cluburilor. Răzvan Lucescu debutează cu Al Hilal, iar Ovidiu Hațegan va arbitra Monterrey – Al Sadd

Autor: Andrei Șchiopu | 13.12.2019 | 23:25
Ziua românilor la Campionatul Mondial al Cluburilor. Răzvan Lucescu debutează cu Al Hilal, iar Ovidiu Hațegan va arbitra Monterrey - Al Sadd
Răzvan Lucescu. Sursă foto: hepta.ro

Sâmbătă, 14 decembrie, va fi ziua românilor la Campionatul Mondial al Cluburilor. Răzvan Lucescu va debuta cu Al Hilal împotriva lui Esperance Tunis, iar Ovidiu Hațegan va fi la centrul partidei dintre Monterrey și Al Sadd.

ADVERTISEMENT

Ziua românilor la Campionatul Mondial al Cluburilor

Ziua românilor la Campionatul Mondial al Cluburilor va fi sâmbătă, 14 decembrie, iar campioana Ligii Campionilor Asiei, Al Hilal pregătită de Răzvan Lucescu, va debuta împotriva lui Esperance Tunis.

În celălalt meci al zilei, Monterrey cu Al Sadd va fi condusă la centrul terenului de Ovidiu Hațegan. Arbitrul român va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu se poate întâlni cu fostul antrenor al lui Al Hilal

Răzvan Lucescu se poate întâlni cu Jorge Jesus, fostul antrenor al lui Al Hilal, în cazul în care formația sa trece de Esperance Tunis. Jesus este antrenorul lui Flamengo, echipă care a câștigat Copa Libertadores în acest an.

Lucescu Jr. a povestit că imediat cum a semnat cu Al Hilal, fanii echipei l-au rugat să câștige Cupa Campionilor: „De când am venit aici, în fiecare zi îmi spuneau Asia, Asia, Asia, te rugăm Asia, Asia, că nu am mai luat trofeul de 19 ani. După ce am cucerit Asia, cum am sosit la aeroport, fanii mi-au zis că vor Mondialul Cluburilor”.

ADVERTISEMENT

Jorge Jesus a cucerit Copa Libertadores după o finală de infarct cu River Plate. Brazilienii au fost conduși încă din minutul 14 cu 1-0, dar Gabriel Barbosa a întors scorul în doar două minute (89 și 91) cu o „dublă”.

Jorge Jesus a vorbit în presa din Portugalia și a declarat că în mare parte și succesul lui Al Hilal din Liga Campionilor Asiei i se datorează lui.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu i-a răspuns și a explicat de ce nu este validă afirmația făcută de tehnicianul lusitan: „Este o echipă care s-a format pe parcursul a cinci ediţii de Liga Campionilor Asiei, în care s-a calificat mereu în fazele superioară.

Această performanţă implică mulţi jucători şi antrenori, precum Ramón Diaz şi alţii, nu doar Jorge Jesus. Domnul Jesus este astăzi unul dintre cei mai importanţi tehnicieni din lume. Dacă spune că a făcut această echipă, nu pot decât să îi mulţumesc foarte mult”, a declarat Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT
  • 50 de ani a împlinit Răzvan Lucescu pe 17 februarie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!