Sport

Ziua Z la Palat! Gigi Becali a încheiat negocierile pentru transferul lui Florinel Coman! Prima reacție a patronului de la FCSB: „Va fi în preliminarii cu noi”

Gigi Becali, zi decisivă pentru transferul lui Florinel Coman la Al Duhail. Detalii de ultimă oră despre plecarea golgheterului FCSB.
09.05.2024 | 13:51
Ziua Z la Palat Gigi Becali a incheiat negocierile pentru transferul lui Florinel Coman Prima reactie a patronului de la FCSB Va fi in preliminarii cu noi
Gigi Becali, negocieri pentru transferurile lui Florinel Coman și Florin Tănase. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a negociat plecarea lui Florinel Coman în Qatar chiar înainte de meciul cu CFR Cluj. Vor achita arabii clauza de reziliere de cinci milioane de euro? Detalii de la negocieri.

Gigi Becali, întâlnire cu Federico Pastorello, impresarul lui Florinel Coman

Gigi Becali a primit o vizită la palat de la Federico Pastorello, agentul lui Florinel Coman. Italianul a fost și impresarul fostului căpitan al FCSB, Florin Tănase, tentat să revină și el în România. Șansele ca fostul golgheter al FCSB să se întoarcă sunt însă aproape zero.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB nu este însă foarte încântat de posibilitatea de a încasa 5 milioane de euro pentru vedeta sa: „Acum trebuie să vină ăștia. Vin acum. Eu am vorbit cu Florinel Coman și a zis că vrea să rămână și să joace în preliminariile cupelor europene. Așa că nu am nicio treabă”.

Impresarul italian a ajuns la vila din Aleea Alexandru în jurul orei 12:00 și a fost primit de unul dintre ajutoarele lui Gigi Becali, Ionuț Luțu, care l-a condus în interior.

ADVERTISEMENT

Federico Pastorello nu a venit singur, ci însoțit de către sârbul Dusan Basta, fostul jucător al Steaua Roșie Belgrad Udinese și Lazio. Cei doi lucrează împreună de ceva timp, anunță gsp.ro.

Gigi Becali a negociat la Palat cu reprezentanții qatarezilor de la Al Duhail

La Palat au ajuns și reprezentanții qatarezilor de la Al Duhail. După circa o oră și jumătate de discuții, aceștia au plecat de la întâlnirea cu Gigi Becali la care s-a discutat transferul lui Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului a explicat foarte clar că nu este dispus să renunțe la niciun euro din suma de 5 milioane, atât cât este specificat în clauza de reziliere a lui Florinel Coman. Ba, mai mult, vrea banii într-o singură tranșă: „Pai, auzi… Mai vorbești?”, a mai comentat Gigi Becali întrebat de acest subiect.

Prima reacție a lui Gigi Becali după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman!

„Am negociat, vor să dea banii în rate, să dea 3,5 milioane de euro, posibil 4 milioane de euro acum, restul în funcție de meciuri, au spus că ei riscă, că jucătorul nu prea a funcționat la națională. Eu le-am spus că în afaceri cine dă banul, riscă, e normal. Am ajuns la o concluzie, ei au spus că să dea 4 apoi în funcție de meciuri.

ADVERTISEMENT

Eu le-am spus să dea acum 3,5 milioane de euro, iar în septembrie 1,5 milioane. Renunț acum la un milion jumătate, dar să îl am pe Florinel în calificări. Dacă ajung în grupe nu mai îmi trebuie, iau eu 50 de milioane, dar dacă nu ajung, să îmi dea banii, 1,5 milioane și să îl ia. Ei vor studia cele două propuneri și mă vor anunța.

Florinel va fi cu noi în preliminarii. Dacă ne calificăm le dau eu 1,5 milioane înapoi, că m-am calificat cu el. Vreau ca transferul să fie 5 în cap. Sau 3,5 de la ei și 50 de milioane de la Ligă. Eu nu vreau să îl dau, jucătorul face 10 și voi vreți cu 5. Dacă dau banii, nu am ce face, dar atunci să îi dea pe ăia 5”, a declarat Gigi Becali, la finalul negocierilor.

ADVERTISEMENT
1,47 este cota oferită de BETANO pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” în partida FCSB - CFR Cluj