News

Ziua zeilor. Pelé 80 vs Maradona 60. Eternul „război” al „regilor” fotbalului la aniversări „rotunde”

22.10.2020 | 23:55
Ziua zeilor Pele 80 vs Maradona 60 Eternul razboi al regilor fotbalului la aniversari rotunde
Ziua zeilor. Pelé 80 vs Maradona 60. Eternul „război” al „regilor” fotbalului la aniversări „rotunde”. Sursa foto: futbolretro.es
ADVERTISEMENT

Pelé și Maradona, cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, „zeii fotbalului”, își sărbătoresc ziua de naștere în octombrie. Brazilianul împlinește 80 de ani, iar argentinianul 60.

Poveștile „mioritice” cu „O Rei” de la Copa Mundial México 70 și „răzbunarea” lui „El Pibe D’Oro” la Coppa del Mondo din Italia 1990 sunt puncte de reper și în istoria fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Ghionturile lui Pelé cu Cornel Dinu, prietenia sa cu Rică Răducanu, consecințele marcajului „dur” al lui Iosif Rotariu la Maradona sau confruntarea din iarbă cu „Maradona din Carpați”, Gică Hagi, povestite chiar de acesta, cele două ciocniri cu Pelé al nostru, Gabi Balint le poți citi într-un supliment de excepție al revistei FANATIK numărul 715.

Ziua zeilor. Pelé împlinește 80 de an. Maradona face 60. Eternul „război” al „regilor” fotbalului la aniversări „rotunde”

Da, a apărut revista FANATIK 715! O găsești acum la toate punctele de difuzare a presei. Așa cum te-a obișnuit, revista FANATIK își oferă interviuri cu sufletul „pe masă”, reportaje inedite, analize amănunțite, dezvăluiri neașteptate.

ADVERTISEMENT
coperta Fanatik 715 Pelé si Maradona
Ziua zeilor. Pelé 80 vs Maradona 60. Eternul „război” al „regilor” fotbalului la aniversări „rotunde”

Ce mai poți citi în cel mai recent număr al revistei FANATIK în afara poveștilor adevărate cu „Pérola Negra” Pelé și cu „Barrilete Cósmico” Maradona, „asezonate” cu cel mai bun „11” din istoria sportului-rege dacă tot vorbim de… regi, sunt subiecte unul și unul.

  • Mega-interviu cu Gică Popescu. Ce spune despre tricolorii de acum, amintindu-și cum „ne-am tăvălit pe jos de plâns două zile după meciul cu Suedia, eram în cameră cu Dan Petrescu, eu plângeam într-un pat, el plângea în celălalt pat”. Plus explicații de ce „atâta lume este pusă pe Ianis Hagi, parcă doar Ianis este la echipa națională”. Numai în revista FANATIK 715!
  • Cum au ajuns „câinii roșii” la salarii în top, la joc în… „bot”! Super-contractele reale cu care conducerea spaniolă i-a convins pe noii veniți să „uite” El Dorado din Occident și Orient și să se transfere la Dinamo în săraca Românică. Numai în revista FANATIK 715!
  • Un remember voios pentru unii și dureros pentru „câinii” amintiți mai sus, cu eroul principal din thriller-ul „Minunea din Groapă”, producție 2000, Dinamo – Foresta 4-5 după 4-0 în minutul 70. Bazat pe fapte foarte reale! Numai în revista FANATIK 715!
  • Războiul generațiilor în care Simona Halep este singura „consacrată” care face față „super-puștoaicelor” din noul val „big hitter”, câștigătoare de Grand Slam până la 21 de ani. Numai în revista FANATIK 715!
  • Un super-reportaj din Anglia despre pandemie și urme de… „Bursuc” la Sheffield! Dan Petrescu n-a fost uitat nici după 24 de ani de când a jucat pentru „The Owls” – „bufnițele” din „Orașul de oțel”. Numai în revista FANATIK 715!
  • Calvarul prin care a trecut întreaga familie a unui internațional român U19 după știrea eronată că ar fi avut un test pozitiv la COVID-19. Ce umilințe au putut suporta cei apropiați până la restabulirea adevărului. Numai în revista FANATIK 715!
ADVERTISEMENT

Și, atenție, sunt doar câteva din subiectele pe care le poți citi în paginile revistei FANATIK 715!

Nu uita: numărul 715 al revistei FANATIK este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Puneți masca de protecție, păstrează distanțarea socială și ia-l acasă! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

ADVERTISEMENT