Maseurul prieten cu Zlatan a revenit în România: “Am avut o relaţie specială”

Mirela Apostol   
în Fotbal intern
26/01/2018, 12:36
Maseurul prieten cu Zlatan a revenit în România: “Am avut o relaţie specială”

Victor Hexan vorbeşte despre revenirea în ţară, amintirile de peste graniţă şi relaţia cu starul lui Manchester United, Zlatan Ibrahimovic:

”Au trecut, într-adevăr, 25 de ani de când am sosit aici şi 20 de ani de când am plecat de aici […] Aici se vor face lucruri deosebit de frumoase, o să vedeţi.Toţi fotbaliştii de la echipa naţională au trecut prin mânuţele mele. Contra, care e selecţionerul naţionalei, la un moment dat spunea că relaţia mea cu el a fost de aşa natură că eu ştiam mai multe lucruri decât ştia nevasta lui despre el, fiindcă eu eram omul de încredere.

“Zlatan îmi dădea tricouri”

Când era necăjit tare îi spuneam ”stai, mă, că în două săptămâni eşti cel mai tare. Era la AC Milan şi face ruptură de menisc, şi mă sună pe mine, şi îmi spune ”vezi că vreau să mă refaci tu”. În a 17-a zi s-a dus la Madrid, a dat testul medical, toată lumea ştia că a fost recent operat, l-a luat şi aşa a ajuns ”Guriţă” al meu la Atletico de Madrid”, a spus Victor Hexan pentru Telekomsport, care a vorbit apoi despre Ibra:

”Am avut cu el o relaţie chiar specială. De câte ori m-am întâlnit cu el, de atâtea ori mi-a dat tricourile”, a  spus Hexan.

Închide ×