Fotbal intern

Ce cadou a primit de Crăciun “Zlatan de România”! Galerie foto

Adrian Petre, unul dintre atacanţii de viitor ai echipei naţionale, are o iubită cu care poate ataca orice... concurs de frumuseţe! De Crăciun, aceasta i-a dăruit celui numit "Zlatan de România", un cadou produs de însăşi Ibrahimovici: parfumul "Zlatan".
25.12.2017 | 11:21
Ce cadou a primit de Craciun Zlatan de Romania Galerie foto

Adrian Petre, internaţionalul de tineret pe care UTA l-a vândut în iulie la Esbjerg, formaţie cu 5 titluri şi 3 Cupe ale Danemarcei în palmares, se iubeşte de aproape doi ani cu o ardeleancă superbă. Se numeşte Bianca, urmează să împlinească 19 ani şi a câştigat mai multe concursuri de frumuseţe. Cel mai recent, a reprezentat România la competiţia „Miss Supranaţional 2017” în Polonia şi s-a clasat pe treapta a doua a podiumului.

Frumoasa Bianca are origini româneşti şi sârbeşti şi vise mari. Nu vrea să fie model pentru toată viaţa. Ştie să cânte, prestează servicii de make-up, iar pe viitor visează să devină stewardesă. „Sunt o adolescentă căreia îi place să fie activă tot timpul. Când am puţin timp liber şi vreau să mă relaxez, pictez, de obicei peisaje, sau citesc o carte. Fac parte dintr-un ansamblu de dansuri sârbeşti, «K.U.D. Kolo Arad», sunt voluntară la festivaluri de teatru, am o echipă de sanitari pricepuţi la Colegiul Naţional «Vasile Goldiş», prezint evenimente, cânt în corul şcolii, particip la prezentări de modă, shooting-uri, îmi place foarte mult să pozez şi, desigur, să particip la diferite concursuri de frumuseţe”, uimeşte Bianca prin multitudinea preocupărilor sale. Pe lângă toate acestea, şi vedeţi că nu sunt deloc puţine!, ştie să-i fie aproape lui Adrian Petre, supranumit „Zlatan de România” după ce a făcut furori la „Bătrâna Doamnă” din Arad, marcând 31 de goluri în 40 de partide, motiv destul de convingător pentru care a prins un transfer în strănătate care l-a făcut cel mai scump, şi la propriu, şi la figurat, fotbalist vândut vreodată de UTA! Asta după ce a refuzat mai multe oferte din ţară, una dintre ele, evident, nu putea să „scape”, de la Gigi Becali. În ianuarie 2017, Bianca a primit cadou de la Adrian un tricou de la UTA având inscripţionate pe spate numele ei şi numărul 11, pe care iubitul ei l-a purtat la arădeni încă din vara anului 2014.

„Zlatan, material didactic”

La Esbjerg (locul 4 în liga secundă daneză), din iulie şi până acum, Adrian Petre a punctat de 6 ori şi a oferit două pase decisive în 13 partide. A fost asemănat cu Zlatan Ibrahimovic de când era un puşti şi chiar nonconformistul suedez este idolul său: „Îmi place mult Zlatan Ibrahimovic. Îl urmăresc la fiecare joc şi încerc să mă inspir de la el. Dar mai sunt şi alţi mari jucători care îmi plac. Oricum, eu vreau să fiu Adrian Petre şi atât… La început mi-a plăcut la nebunie de brazilianul Kaká. Jocul lui m-a influenţat mult. Eram mic, jucam pe acelaşi post… Apoi, mi-a plăcut de Zlatan. Cu el am crescut practic. Stilul său, personalitatea sa, foarte multe dintre calităţile sale mi-au constituit… material didactic, ca să zic aşa. Nu mai jucam pe postul lui Kaká, de acum urcasem, evoluam pe postul lui Zlatan. I-am citit autobiografia de cinci ori!”.

Prin această mutare, UTA a realizat cel mai scump transfer din istorie. 500.000 de euro au primit arădenii de la echipa daneză în schimbul lui Adrian Petre, depăşindu-l şi pe fostul „utist” Dennis Man, jucătorul care a devenit preferatul lui Gigi Becali şi care face furori la FCSB, dar care a costat „numai” 420.000 de euro. Adrian Petre face parte, totodată, şi din anturajul echipei naţionale de tineret, evoluând alături de „tricolorii” mici în campania de calificare la Campionatul European din 2019, rezervat jucătorilor Under 21, turneu final la care avem şanse foarte mari să ajungem, având în vedere că suntem pe primul loc al grupei de calificare, la 3 puncte în faţa locului 2, ocupat de Bosnia-Herţegovina. Aşadar viitorul arată promiţător şi… sexy pentru Adrian Petre la cei 19 ani ai săi!


„Înaltă, prietenoasă şi întotdeauna pregătită cu un zâmbet. Este una dintre cele mai sociabile fete din acest an, astfel că nu vom fi surprinşi dacă va ocupa unul dintre primele locuri. A fost puţin subestimată la început, dar nu şi de data aceasta. În fotografii, Bianca are un aspect amabil, cuminte, dar poate trece uşor şi la o atitudine sexi”, portalul Miss Supranational 2017

28 de goluri a marcat pentru UTA atacantul de 1,88 m în sezonul trecut, în Liga 2

500.000 de euro a luat UTA pe Adrian Petre, cea mai mare sumă încasată vreodată de clubul arădean pe vreun jucător