Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic a acceptat oferta Milanului! Ce salariu va avea suedezul

20.11.2018 | 11:46
Zlatan Ibrahimovic a acceptat oferta de la reveni la formația AC Milan

Atacantul echipei Los Angeles Galaxy, Zlatan Ibrahimovic, a acceptat oferta de la reveni la formația AC Milan, pentru care a mai jucat în perioada 2010-2012. Vârful suedez își dorește să plece din Major Soccer League, după ce formația sa a ratat în ultima etapă a sezonului regulat calificarea în play-off.

Conform cotidianului italian Gazzetta dello Sport, directorul tehnic al clubului AC Milan, Leonardo, ar urma să se întâlnească cu agentul lui Zlatan Ibrahimovic, Mino Raiola, pentru a pune la punct revenirea starului suedez în Serie A.

Zlatan Ibrahimovic dezamăgit după ce Lss Angeles Galaxy a ratat calificarea în play-off-ul MLS
Zlatan Ibrahimovic dezamăgit după ce Lss Angeles Galaxy a ratat calificarea în play-off-ul MLS

Milan i-a oferit un salariu de 2 milioane de euro lui Zlatan Ibrahimovic

Ultimele informații apărute indică faptul că Zlatan Ibrahimovic ar fi acceptat oferta celor de la AC Milan, care i-au ofeit un salariu de două milioane de euro pentru șase luni. În plus, cele două părți se vor așeza din nou la masa tratativelor în vară pentru a vedea dacă se va semna o nouă înțelegere.

La începutul lunii noiembrie, Leonardo a declarat că atunci când a intrat în conducerea clubului AC Milan s-a gândit să-l readucă pe Zlatan Ibrahimovic. Atunci,  brazilianul a spus că nu există nicio posibilitate să-l ia pe suedez de la Los Angeles Galaxy, dar lucrurile s-au schimbat după ce formația americană a ratat calificarea în play-off-ul MLS.

Mai multe cluburi importante din Europa și-au exprimat interesul în această toamnă pentru aducerea lui Zlatan Ibrahimovic. Prima care s-a înscris în cursă a fost echipa suedeză Malmo FF, unde și-a început cariera de profesionist. Apoi au apărut informații conform cărora managerul portughez Jose Mourinho și-ar dori să-l readucă pe suedez la Manchester United. Ultima formație care s-a interesat de Ibrahimovic a fost Real Madrid. Imediat după demiterea lui Julen Lopetegui, presa spaniolă a scris că Florentino Perez vrea să-i aducă pe Santiago Bernabeu pe suedez și pe antrenorul Jose Mourinho.