Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic a decis unde va juca din sezonul viitor. Ce mutare l-a convins să-și dea acordul

26.07.2020 | 16:04
Zlatan Ibrahimovic a decis unde va juca din sezonul viitor Ce mutare la convins sasi dea acordul
ADVERTISEMENT

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a decis unde va juca din sezonul viitor, după ce contractul cu AC Milan i se va încheiala finalul actualei stagiuni.

Gazzetta dello Sport a dezvăluit că starul în vârstă de 38 de ani a mers acasă la agentul Mino Raiola, cu avionul privat al acestuia, pentru a stabili planul pentru sezonul 2020-2021.

ADVERTISEMENT

Ibrahimovic a fost însoțit în călătoria sa de portarul Gianluigi Donnarumma, care mai are contract cu ASC Milan pentru încă un an și care este reprezentat tot de Raiola.

Decizie surprinzătoare a lui Zlatan Ibrahimovic pentru sezonul viitor

După întâlnirea cu controversatul său agent, Zlatan Ibrahimovic a luat decizia finală și va continua și în sezonul viitor la AC Milan. De asemenea, nu este exclus ca talentatul portar al diavolilor să-și prelungească și el înțelegerea.

ADVERTISEMENT

Atacantul suedez a fost foarte mulțumit că oficialii clubului AC Milan au renunțat să-l mai aducă pe banca tehnică din sezonul viitor pe germanul Ralf Ragnick și i-au prelungit contractul pe încă trei ani actualului antrenor Stefano Pioli.

Zlatan Ibrahimovic și tehnicianul Milanului se înțeleg foarte bine, iar de aici a început revenirea echipei care are zece meciuri fără înfrângere și se luptă pentru un loc de Europa League cu AS Roma și SSC Napoli.

ADVERTISEMENT

”Credeți că sunt terminat, că a mea carieră se termină în curând, nu mă cunoașteți! Eu sunt Zlatan Ibrahimovic și abia mă încălzesc”, a fost mesajul postat de starul suedez în urmă cu cțteva zile pe rețelele de socializare.

Zlatan Ibrahimovic a revenit în iarnă la AC Milan și în ciuda unei accidentări serioase el a reușit să marcheze șapte goluri și a dat patru pase decisive. El a mai jucat la formația italiană între 2010 și 2012, înainte de a se transfera la PSG.

ADVERTISEMENT

După victoria incredibilă cu Juventus de la începutul lunii, Zlatan Ibrahimovic a făcut o nouă aroganță și le-a spus jurnaliștilor: ”Eu, aici, sunt președinte, jucător și antrenor! Singura problemă este că primesc doar salariul de jucător. Dacă aș fi fost la Milan de la începutul sezonului, am fi câștigat titlul”.

ADVERTISEMENT