Sport

Zlatan Ibrahimovic a explicat de ce a fost disprețuit la Manchester United: „După trei luni, au început să mă placă”

Vedeta lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, a dezvăluit cum a ajuns să fie disprețuit la Manchester United. Nu după mult timp, el a început să fie plăcut.
05.05.2022 | 11:35
Zlatan Ibrahimovic a explicat de ce a fost dispretuit la Manchester United Dupa trei luni au inceput sa ma placa
Zlatan Ibrahimovic a explicat de ce a fost disprețuit la Manchester United: „După trei luni, au început să mă placă”
ADVERTISEMENT

Suedezul de 40 de ani nu se ferește niciodată să spună exact ce gândește sau simte. De-a lungul carierei sale, acest lucru i-a iritat pe unii suporteri, comentatori sportivi sau coechipieri, dar lui nu i-a păsat.

Cum a avut Zlatan Ibrahimovic „hateri” la Manchester United

Zlatan Ibrahimovic a mărturisit că s-a „distrat” în cei doi ani ai săi la United, din cauza celor care-l priveau cu ochi răi. El a explicat, de asemenea, cum a reușit să își pună criticii la punct ajungând chiar să-l placă.

ADVERTISEMENT

Suedezul a reflectat asupra trecutului său de pe Old Trafford, declarând pentru ESPN: „M-am bucurat cu adevărat, pentru că, atunci când am venit, toată lumea era împotrivă. Apoi, în Anglia, nu m-au plăcut.

Toți acești hateri, după trei luni au început să mă placă; eu nu i-am mai plăcut. Îmi plac oamenii când te urăsc, pentru că atunci scot la iveală ce e mai bun din tine. M-am distrat. Este o competiție grozavă, o atmosferă extraordinară”.

ADVERTISEMENT

Ulterior, atacantul lui AC Milan și-a exprimat bucuria de a juca la Manchester United, considerându-l cel mai bun club din Anglia.

„Sunt fericit că am jucat pentru United, care cred că este cea mai bună echipă din Anglia. Și cred că a fost alegerea corectă să merg la Manchester United. Cred că am venit într-un moment bun”, a spus Zlatan.

ADVERTISEMENT

Ce distincții a câștigat Zlatan Ibrahimovic pe Old Trafford

Zlatan Ibrahimovic a impresionat lumea fotbalului peste tot unde a jucat, iar Manchester United nu a făcut excepție. El a contribuit la câștigarea a două trofee importante în cei doi ani ai săi de pe Old Trafford. Este vorba de Cupa Ligii Angliei și Europa League, ambele câștigate de „Diavolii Roșii” în sezonul 2016/2017.

Pe United nu a costat-o niciun ban când l-a transferat pe Ibrahimovic de la Paris Saint-Germain, având contractul expirat în vara anului 2016.

ADVERTISEMENT

Atacantul a avut 46 de apariții în tricoul lui Manchester United în toate competițiile, marcând 28 de goluri. Sezonul său de debut a fost unul care a rămas în inimile celor de pe Old Trafford, însă campania următoare a fost presărată cu accidentări.

ADVERTISEMENT