Zlatan Ibrahimovic a marcat din nou în MLS. Rooney, doar cartonaș galben. Video

Sergiu Preda    Claudiu Surmei   
în Fotbal international
22/07/2018, 08:07
Zlatan Ibrahimovic a marcat din nou în MLS. Rooney, doar cartonaș galben. Video GALERIE FOTO
Zlatan Ibrahimovic a marcat din nou în MLS

Zlatan Ibrahimovic a marcat din nou în MLS, în partida câștigată de LA Galaxy cu scorul de 3-1, în deplasare, împotriva echipei Philadelphia Union. Suedezul a ajuns la 11 goluri marcate în 14 partide.

Fostul atacant al lui Manchester United a făcut un meci bun în campionatul Statelor Unite ale Americii, competiție care se pare că îi priește de minune. După ce gazdele au intrat cu avantaj de un gol la pauză, Ibrahimovic i-a pasat decisiv lui Kamara în minutul 48, apoi a marcat golul de 2-1 pentru LA Galaxy.

Alessandrini i-a pasat perfect în careu în minutul 63, Zlatan a așteptat ca mingea să îi vină bine pe piciorul drept și a șutat la colțul lung, în stânga portarului. Mingea a prins puțin efect în drumul spre gol.

Zlatan Ibrahimovic a marcat din nou în MLS

Alessandrini i-a mai pasat o dată decisiv lui Cani în minutul 82, iar scorul final a fost Philadelphia Union – LA Galaxy 1-3. Cu reușita din această partidă, Ibrahimovic ajunge la 12 goluri marcate în 15 partide pentru LA Galaxy. Într-o altă partidă din MLS, dintre Atltanta United și DC United, Wayne Rooney a jucat pentru oaspeți și a primit un cartonaș galben.

Închide ×