Sport

Zlatan Ibrahimovic, declarații spumoase la națională: „Bucurați-vă cât mai puteți! Nu veți mai vedea niciodată alt Zlatan!”

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a făcut declarații savuroase cu ocazia convocării la națională pentru barajul CM 2022 din Qatar. Jucătorul este copvnins că fotbalul nu va mai avea niciodată un alt Zlatan.
23.03.2022 | 10:37
Zlatan Ibrahimovic declaratii spumoase la nationala Bucurativa cat mai puteti Nu veti mai vedea niciodata alt Zlatan
Zlatan Ibrahimovic se teme de finalul carierei, pentru că nu o să găsească nicăieri adrenalina pe care o simte pe teren. Sursa foto: marca.com
ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic, atacantul suedez al lui AC Milan, a fost convocat la națională pentru barajul de calificare la CM 2022. El a transmis oamenilor să se bucure cât mai mult de prezența lui, deoarece nu vor mai vedea niciodată un alt Zlatan.

„Bucurați-vă! Nu veți mai vedea niciodată alt Zlatan!”, a declarat Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naționala Suediei în perspectiva barajului de calificare la Campionatul Mondial 2022 din Qatar. Suedia întâlnește Cehia, pe teren propriu, pe 25 martie, iar în cazul unei victorii va juca finala cu Polonia, în deplasare, pe 29 martie.

ADVERTISEMENT

La prima conferință de presă de după reunire, el a făcut câteva declarații în stilu-i caracteristic. „Nu voi putea juca toate cele 90 de minute. Îmbătrânesc, dar sunt încă într-o formă bună. Așa că profitați de ocazie să mă vedeți pe teren cât puteți, pentru că nu veți vedea niciodată așa ceva.

O să-l vedeți pe Elanga (n.r. – Anthony Elanga, jucătorul suedez al lui Manchester City). Dar, cu tot respectul, nu veți mai vedea unul ca Ibrahimovic. Bucurați-vă de asta cât mai puteți”, a spus Ibrahimovic, conform marca.com.

ADVERTISEMENT

Alături de el, la conferința de presă a fost chiar Elanga, Acesta s-a amuzat de declarațiile veteranului atacant suedez.

Zlatan Ibrahimovici nu va putea juca împotriva Cehiei

Veteranul atacant suedez va absenta în semifinalele barajului de calificare la Campionatul Mondial 2022, împotriva Cehiei. El este suspendat din cauza cartonașului galben primit în meciul din Grupa B, cu Spania.

ADVERTISEMENT

Întrodus în minutul 73 al confruntării din deplasare cu ibericii, Ibrahimovic a comis-o în minutul 90+3. El l-a faultat, fără minge, pe Cesar Azpilicueta, usculându-l cu umărul.

Ca urmare, Zlatan Ibrahimovic ar putea juca doar în finala barajului de calificare, cu Polonia, în deplasare, pe 29 martie. „Mă tem de finalul carierei, pentru că nu o să găsesc nicăieri adrenalina pe care o simt pe teren”, a adăugat atacantul Milan.

ADVERTISEMENT

De aceea intru în panică. Dar voi continua să joc cât de mult pot și să mă bucur”, a adăugat „Ibra”.

Atacantul, care pe 3 octombrie a împlinit 40 de ani, este conștient că vor exista „alte oportunități” pentru viitorul său. Până atunci, însă, va da totul pe teren și își va mobiliza colegii pentru a trece de Cehia, iar el să aibă ocazia să fie pe teren la finala din Polonia.

ADVERTISEMENT