ADVERTISEMENT
Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic, cadouri inedite pentru colegii de la Milan! Ce a primit Tătărușanu

Autor: Traian Terzian | 20.11.2020 | 09:30
Zlatan Ibrahimovic, cadouri inedite pentru colegii de la Milan! Ce a primit Tătărușanu
Atacantul Zlatan Ibrahimovic este inima lui AC Milan și acest lucru s-a putut observa și la ultimul gest făcut de suedez, care le-a oferit cadouri inedite tuturor colegilor. Sursă foto: Hepta

Atacantul Zlatan Ibrahimovic este inima lui AC Milan și acest lucru s-a putut observa și la ultimul gest făcut de suedez, care le-a oferit cadouri inedite tuturor colegilor.

ADVERTISEMENT

”Diavolul” milanez începe să-și recapete strălucirea de altă dată și este lider în Serie A în principal datorită reușitelor suedezului de 39 de ani, care a înscris deja de opt ori.

În ultima etapă, Zlatan a fost înger și demon pentru formația sa. După ce a ratat un penalty, a reușit să marcheze golul de 2-2 la ultima fază a întâlnirii cu Hellas Verona.

Cadouri de la Zlatan Ibrahimovic pentru toți jucătorii lui Milan

Atacantul suedez este cunoscut ca fiind un tip rebel și arogant, însă ultima sa acțiune a arătat că este și un om de caracter și reușește să unească vestiarul la Milan.

ADVERTISEMENT

Deși suntem abia în luna noiembrie, Zlatan Ibrahimovic a fost unfel de Moș Crăciun pentru colegii săi de la Milan și le-a făcut fiecăruia câte un cadou cu câteva zile înaintea duelului cu Napoli.

Liderul din teren al ”rossonerilor” le-a oferit lui Ciprian Tătărușanu și celorlalți colegi cea mai recentă consolă de gaming, PlayStation 5, chiar în ziua lansării, prețul uneia fiind de aproximativ 400 de euro. Gestul său a fost apreciat de colegi, unii dintre ei ținând să-i mulțumească pe rețelele de socializare.

Zlatan Ibrahimovic cadouri Milan

ADVERTISEMENT

”Un gest care va fi cu siguranță apreciat, mai ales că antrenorul Stefano Pioli și secundul său nu sunt la baza de pregătire din cauza Covid-19. Ibra reușește să unească grupul înaintea unui moment delicat, meciul cu Napoli, de pe terenul prietenului Gattuso”, a scris Sport Mediaset.

Meciul senzaţional făcut de Zlatan în Derby della Madonnina l-a convins pe Paolo Maldini, unul dintre oficialii clubului, să demareze negocierile cu Mino Raiola, agentul lui Ibra, pentru prelungirea contractului care urmează să se încheie la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic s-a implicat într-o campanie în Lombardia și a devenit ambasador împotriva coronavirus. Atacantul suedez îi dă un exemplu lui Cristiano Ronaldo, care a sfidat mai multe reguli după ce a fost depistat pozitiv.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!