Sport

Zlatan Ibrahimovic, fan declarat IKEA. Ce răspuns genial a dat într-o emisiune televizată în SUA

02.03.2019 | 12:38
Zlatan Ibrahimovic fan declarat IKEA Ce raspuns genial a dat intro emisiune televizata in SUA

Suedezul Zlatan Ibrahimovic este un fan declarat al furnizorului de mobilă din țara sa, IKEA. El spune că aproape nimeni nu știe să pronunțe corect denumirea companiei suedeze. Recent, atacantul lui Los Angeles Galaxy a fost prezent în cadrul unei emisiuni TV și a povestit o întâmplare amuzantă petrecută la momentul când Ibra și soția sa au ajuns la Los Angeles.

Zlatan Ibrahimovic este fan IKEA

“Când ne-am mutat la Los Angeles i-am spus soţiei să găsească o casă gata mobilată. În cele din urmă a găsit una foarte drăguţă, dar nemobilată. Atunci te duci la IKEA şi cumperi mobilă. Şi agentul îmi spune: oamenii bogaţi nu cumpără mobilă de la IKEA”. Replica lui Zlatan a venit imediat. “Nu, dar oamenii inteligenţi fac asta”.

Zlatan are o admirație deosebită pentru produsele companiei din țara natală la toate capitolele. Ibrahimovic adoră un fel de pârjoale tradiționale suedeze, care se numesc kottbullar și după ce a făcut public acest lucru, compania suedeză l-a anunțat pe jucător că pentru faptul că iubește acest fel de mâncare va putea merge oricând la retaurantele din cadrul complexelor IKEA existente în orice colț de lume și va primi gratuit Kottbullar.

Zlatan Ibrahimovic este fan IKEA. Suedezul a vorbit despre acest lucru și într-o emisiune TV
Zlatan Ibrahimovic este fan IKEA. Suedezul a vorbit despre acest lucru și într-o emisiune TV

Pariul lui Zlatan Ibrahimovic cu David Beckham

Pe perioada Campionatului Mondial de fotbal din Rusia a devenit viral pariul făcut de Zlatan Ibrahimovic cu David Beckham, jucător care la rândul său a trecut prin carieră pe la Los Angeles Galaxy și care acum și-a format o echipă la Miami. Suedia a întâlnit Anglia și Zlatan i-a spus lui Beckham că dacă vor bate nordicii David va trebui să îi cumpere mobilă de la IKEA.

În schimb, dacă va învinge Anglia, ceea ce s-a și întâmplat, Ibrahimovic va trebui să vină la Londra, la un meci pe Wembley al naționalei Albionului, pe care să-l urmărească împreună, iar în acest timp suedezul va trebui să consume chipsuri cu pește, cum fac suporterii englezi. Ibra a anunțat că este decis să își onoreze pariul și rămâne doar să găsească timp pentru a o face.