Zlatan Ibrahimovic a fost în pericol! Un criminal a vrut să-l împuşte: “M-am dus să-mi iau arma!”

Iuliana Spirache   
în STIRI INTERNATIONALE
09/05/2015, 16:56
Zlatan Ibrahimovic a fost în pericol! Un criminal a vrut să-l împuşte: “M-am dus să-mi iau arma!”

Zlatan Ibrahimovic este unul dintre cei mai buni atacanţi din ultimul timp. Fotbalistul de 33 de ani este cîştigătorul titlul în Olanda, Italia, Spania şi Franţa, dar lucrurile puteau să fie diferite.

Peter Mangs, un ucigaş suedez care a fost pedepsit cu închisoarea pe viaţă, a recunoscut că a vrut să îl împuşte pe Ibrahimovic, toate acestea după ce a fost nemulţumit că vîrful lui PSG parcase maşina, un Ferrari, neregulamentar.

Criminalul a dezvăluit, într-o nouă carte, că a fost scos din minţi de comportamentul lui Zlatan şi a fugit acasă să îşi ia arma, dar cînd a revenit, maşina nu mai era acolo. Acţiunea s-a petrecut în 2009, atunci cînd Ibra evolua în tricoul Barcelonei.

“Nu aveam arma la mine, dar mă vedeam deja împuşcîndu-l. M-am grăbit spre casă pentru a lua o armă şi ştiam că trebuie să mă întorc repede. Ştiam că va fi o nebunie în presă dacă o persoană de acest gen ar fi fost împuşcată”, a admis Mangs.

Peter execută închisoare pe viaţă pentru două crime săvîrşite şi alte 8 tentative eşuate în perioada 2009-2010, în timp ce Zlatan a ajuns unul dintre cei mai spectaculoşi jucători ai fotbalului mondial, anunţă digisport.

Închide ×