Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic, înapoi la Manchester United?! Cum plănuiește Mourinho să iasă din criză

11.10.2018 | 21:07
Jose Mourinho l-ar putea aduce pe Zlatan Ibrahimovic înapoi la Manchester United

Zlatan Ibrahimovic s-ar putea întoarce la Manchester United în ianuarie 2019. Jose Mourinho caută soluții pentru a scoate echipa din criză, iar atacantul suedez, în formă bună chiar și la 37 de ani, pare a fi o soluție în atacul “diavolilor”. Zlatan a mai avut o aventură de două sezoane pe Old Trafford înainte de a fi transferat la Los Angeles Galaxy, în Statele Unite ale Americii.

Jurnaliștii de la ESPN anunță că Jose Mourinho este pregătit să facă o ofertă pentru Zlatan Ibrahimovic în iarnă, după ce suedezul a avut o perioadă foarte bună în campionatul din SUA, unde a jucat în 25 de partide în care a marcat 21 de goluri și a dat 6 pase de gol. Înainte de a pleca de la Manchester United, Ibrahimovic a stat o bună perioadă departe de teren din cauza unei accidentări. United are nevoie disperată de un om de gol, după startul slab de sezon, iar suedezul ar fi soluția ideală.

Jose Mourinho l-ar putea aduce pe Zlatan Ibrahimovic înapoi la Manchester United

Recent, Zlatan ibrahimovic a declarat că jose Mourinho este omul care poate aduce un nou titlu pe Old Trafford. “Cred că poate câștiga Premier League. Cred că este antrenorul potrivit pentru club, pentru echipă. Însă un antrenor este la fel de bun ca echipa lui, deci nu poate să facă miracole dacă echipa lui nu este în stare. Eu cred totuși că echipa este bună, face progrese și devine din ce în ce mai bună”, a declarat suedezul.

În perioada petrecută la Manchester United în mandatul lui Mourinho, Zlatan a marcat 28 de goluri. Tehnicianul portughez va discuta cu șefii clubului despre situația tensionată din sânul echipei, iar dacă aceștia nu vor decide să îl demită, cel mai probabil va încerca să îi convingă să îl aducă înapoi pe starul suedez. Manchester nu este singurul club care l-ar dori înapoi pe Ibrahimovic, de serviciile lui interesându-se și oficialii lui AC Milan, un alt club uriaș la care atacantul a jucat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri