Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic, întâlnire emoționantă cu băieţii salvaţi din peşteră în Thailanda! Video

20.10.2018 | 09:55
Zlatan Ibrahimovic a avut parte de o întâlnire emoționantă cu băieţii salvaţi în vară dintr-o peşteră din Thailanda

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a avut parte de o întâlnire emoționantă cu băieţii salvaţi în vară dintr-o peşteră din Thailanda. Cei 12 copii şi antrenorul lor, componenți a formației ”Mistreții Sălbatici”, au răspuns invitației prezentatoare de televiziune Ellen DeGeneres de a vizita clubul din Major Soccer League, Los Angeles Galaxy.

Copiii – cu vârste între 11 şi 16 ani – şi antrenorul lor de fotbal, în vârstă de 25 de ani, au fost daţi dispăruţi la 23 iunie, când nu s-au mai întors dintr-o excursie de după antrenament. Ei au intrat într-o peşteră şi au rămas blocaţi mai bine de două săptămâni după ce o ploaie torenţială a blocat tunelurile de ieşire.

Băieţii salvaţi în vară dintr-o peşteră din Thailanda s-au pozat alăturii de jucătorii de la Los Angeles Galaxy
Băieţii salvaţi în vară dintr-o peşteră din Thailanda s-au pozat alăturii de jucătorii de la Los Angeles Galaxy

Zlatan Ibrahimovic, întâlnire emoționantă cu băieţii salvaţi din peşteră în Thailanda

Tinerii fotbaliști thailandezi au vizitat centrul de antrenament și stadionul echipei Los Angeles Galaxy. Însă punctul culminant pentru băieții salvați din peșteră în Thailanda a fost întâlnirea emoționantă cu superstarul suedez Zlatan Ibrahimovic. Acesta le-a vorbit copiilor, iar apoi i-a invitat să joace un meci alături de coechipierii săi de la formația din MLS.

Imediat după ce au fost salavați din peșteră, băieții și antrenorul au primit invitații de a merge pe stadioanele Santiago Bernabeu și Camp Nou la meciuri ale formațiilor Real Madrid și FC Barcelona. De asemenea, ei ar fi putut ajunge la finala Campionatului Mondial, dar medicii au considerat că este o deplasare prea lungă și le-au interzis să meargă în Rusia.

Cu două etape înainte de încheierea sezonului regulat din MLS, Los Angeles Galaxy este în afara locurilor de play-off, în ciuda faptului că Zlatan Ibrahimovic este al doilea cel mai bun marcator al sezonului.