Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic l-a distrus pe selecţionerul Suediei: ”Incompetenţi care sufocă fotbalul suedez”

06.09.2020 | 16:21
Zlatan Ibrahimovic la distrus pe selectionerul Suediei Incompetenti care sufoca fotbalul suedez
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, l-a distrus pe selecţionerul Suediei, Janne Andersson, după meciul cu Franța din Liga Națiunilor.

Fostul mare internațional suedez a fost total nemulțumit de faptul că jucătorul formației Juventus Torino, Dejan Kulusevski, nu a fost folosit ca titular.

ADVERTISEMENT

Noul star al fotbalului suedez a fost introdus pe teren în minutul 70, dar nordicii nu au mai putut întoarce rezultatul și Franța s-a impus cu scorul de 1-0.

Selecționerul Suediei, criticat dur de Zlatan Ibrahimovic

Decizia selecționerului Suediei, Janne Andersson, de a nu-l titulariza pe Dejan Kulusevski l-a înfuriat la maxim pe Zlatan Ibrahimovic care a făcut o postare extrem de critică pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Ce glumă dracului a fost asta? O dovadă suplimentară. Oamenii incompetenți aflaați în poziții greșite sufocă fotbalul suedez”, a scris Ibrahimovic pe contul de Twitter și a legat postarea de un articol cu declarații ale selecționerului.

Imediat după încheierea partidei cu Franța, Dejan Kulusevski s-a arătat contrariat de faptul că a început jocul pe banca de rezerve. ”Sunt șocat. Nu înțeleg decizia antrenorului”, a declarat noul jucător al celor de la Juventus.

ADVERTISEMENT

Janne Andersson, care nu a reacționat la atacul lui Ibrahimovic, și-a exprimat surprinderea față de reacția lui Kulusevski. ”Nu l-am văzut ca fiind foarte șocat, dar va trebui să vorbim despre asta”, a spus el.

Selecționerul Suediei a adăugat că noul star al fotbalului nordic va primi mai mult timp de joc împotriva Portugaliei în următorul meci din Liga Națiunilor, care se va disputa marți, 8 septembrie, la Stockholm.

ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic și Janne Andersson se află în relații reci după ce starul suedez, care s-a retras din națională după Euro-2016, a vrut să revină la Campionatul Mondial din 2018. Însă, tehnicianul l-a refuzat și a motivat că reprezentativa sa este destul de puternică și nu maai are nevoie de atacantul legendar.

ADVERTISEMENT