Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic la Real Madrid? “Galacticii” pregătesc sosirea cuplului Mourinho – Zlatan

27.10.2018 | 09:11
Zlatan Ibrahimovic caută un loc în atacul lui Real Madrid

Zlatan Ibrahimovic ar putea ajunge la Real Madrid mai repede decât spera. Suedezul este în tratative pentru a juca pe Santiago Bernabeu. Și nu vine singur. Zlatan ar putea fi antrenat la Real Madrid de Jose Mourinho, tehnicianul său preferat. Atacantul care acum joacă la LA Galaxy poate termina sezonul pe 28 octombrie, dacă echipa lui nu câștigă în ultima etapă a sezonului regulat împotriva celor de la Houston Dynamo.

Presa spaniolă scrie că și Jose Mourinho își joacă soarta pe banca lui Manchester United, duminică în meciul cu Everton. Dacă nu câștigă, portughezul are mari șanse să fie demis. Conform presei din Spania, madrilenii s-ar fi înțeles cu Jose Mourinho și așteaptă ca acesta să fie demis de la Manchester United pentru a-i prelua pe “galactici”. Meciul său e în același timp cu “El Clasico” dintre Real și Barcelona, duminică de la 17:15.

Zlatan Ibrahimovic ar veni la Real Madrid, ca să își ia revanșa în fața Barcelonei

Cotidianul AS scrie că există cel puțin 5 motive pentru care un transfer al lui Zlatan Ibrahimovic la Real Madrid este foarte probabil. Primul ar fi atacul slab al campioanei Europei. “Galacticii” tocmai au bătut în această lună un record de ineficacitate incredibil pentru un club de talia Realului, 8 ore fără gol marcat. În schimb, în America, Zlatan marchează pe bandă rulantă. 22 de goluri a dat suedezul în 7 luni de când s-a transferat la LA Galaxy.

Un alt motiv pentru care Zlatan ar putea ajunge la Real Madrid este revanșa pe care o are de luat suedezul împotriva Barcelonei, echipă la care a jucat un sezon și de la care a plecat pe ușa din dos. Alt motiv pentru care Ibrahimovic ar merge la Real este reîntâlnirea cu Jose Mourinho, suedezul declarând în dese rânduri că portughezul e cel mai bun antrenor cu care a lucrat. Cel mai important motiv este însă posibilitatea ca Zlatan să câștige în sfârșit Liga Campionilor, singurul trofeu care îi lipsește din palmares și la care Real Madrid pare să aibă abonament. “Galacticii” au luat Liga Campionilor de fiecare dată în ultimele 3 sezoane.

  • 1,2 milioane de euro este salariul lui Zlatan Ibrahimovic la LA Galaxy