Fotbal international

Ibrahimovic, duet de senzație cu Mihajlovic la San Remo. Transportat de motocicleta unui necunoscut! Video

05.03.2021 | 18:19
Ibrahimovic duet de senzatie cu Mihajlovic la San Remo Transportat de motocicleta unui necunoscut Video
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, a oferit momente unice în prima zi a Festivalului de la San Remo, acolo unde este co-prezentator alături de celebrul Amadeus.

A ajuns la festival pe motocicleta unui necunoscut!

UPDATE, 5 martie, ora 18:30 / Zlatan Ibrahimovic s-a prezentat cu întârziere pe scena de la San remo în a treia zi a festivalului. La un moment dat, atacantul Milanului a crezut că nu va mai putea fi prezent la festival, din cauza blocajului de pe autostradă. El a povestit cum a reușit să scape din ambuteiaj: „Am stat trei ore în mașină, iar apoi i-am cerut șoferului să mă lase să ies. Am tras pe dreapta un motociclist și l-am întrebat: „Mă poți duce la San Remo?”. Era fan al Milanului, din fericire, și mi-a spus când am ajuns: „A fost prima dată când am condus pe autostradă!”.” Ulterior, Zlatan a publicat și un videoclip doveditor al aventurii sale.

ADVERTISEMENT


Zlatan Ibrahimovic și Sinișa Mihajlovic, show total pe scena de la San Remo

UPDATE, 5 martie, ora 08:40 / Acompaniat de antrenorul Bolognei, Sinișa Mihajlovic, Zlatan Ibrahimovic s-a ținut de promisiune și a intrepretat melodia „Io vagabondo”.


Reacția unică a lui Zlatan Ibrahimovic după ce a întârziat la Festivalul de la San Remo

UPDATE, 5 martie, ora 00:26 / Zlatan Ibrahimovic a ajuns cu întârziere la cea de-a treia seară a festivalului de la San Remo, din cauza unui blocaj în trafic. El a fost prins pe autostradă, însă și-a făcut apariția în cele din urmă la show. Prima sa replică sa a fost una tipică: „Zlatan nu vine la festival. Festivalul vine la Zlatan!”, a spus Ibra în mod deloc surprinzător.

ADVERTISEMENT


ȘTIRE INIȚIALĂ 3 MARTIE, ora 8:26

Starul suedez în vârstă de 39 de ani va fi prezent în toate cele cinci seri ale evenimentului care se desfășoară în perioada 2-6 martie.

Mai mult fotbalistul va și cânta pe scena festivalului, urmând a face un duet inedit cu actualul antrenor al formației Bologna, Sinisa Mihajlovic.

ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic s-a ținut de glume la San Remo

Legendarul fotbalist Zlatan Ibrahimovic a trecut repede peste faptul că Festivalul de la San Remo se ține în acest an fără public din cauza pandemiei de coronavirus și a început cu glumele de la prima intrare pe scenă.

”Bună seara Italia, este o onoare pentru mine să fiu aici. Este, de asemenea, o onoare să mă aveți pe mine aici. În mod normal mă simt mare, puternic, dar aici mă simt mic. Dar întotdeauna mai mare și mai puternic decît voi!”, și-a început suedezul discursul în hohotele de râs ale corului.

ADVERTISEMENT

Ibrahimovic va dona suma încasată din acest contract

Ținta primei seri a fost campioana din Premier League, Liverpool, care în acest sezon a fost greu încercată de accidentările unor jucători importanți. În momentul în care prezentatorul principal, Amadeus, a anunțat că în concurs vor intra 26 de artiști, Ibrahimovic a intervenit și a schimbat regulile jocului.

”La festivalul Zlatan avem 22 de artiști, 11 contra 11, altfel nu e regulamentar. O să vând patru, Liverpool caută fundași, îi trimitem acolo. Sau pot să-i duc în grădină și să-i las să muncească”, a glumit Ibrahimovic.

”Am o problemă și cu scena. Nu e bună. E făcută pentru oameni mici, ca tine (n.r. – i se adresează prezentatorului, Amadeus). Eu am nevoie de o scenă care să fie 105 pe 68, ca San Siro. Altfel, festivalul e anulat din punctul meu de vedere”, a mai spus suedezul.

În cadrul aceluiași discurs, Zlatan Ibrahimovic a mai anunțat că toții banii pe care îi va încasa ca prezentator al Festivalului de la San Remo vor fi donați. Starul suedez va câștiga 50.000 de euro pe seară pentru prestația sa pe scenă.

ADVERTISEMENT