Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic și-a făcut un cadou de 100.000 de euro în ziua în care a făcut 39 de ani. Cum se antrenează starul suedez în izolare. Video

03.10.2020 | 18:39
Zlatan Ibrahimovic sia facut un cadou de 100000 de euro in ziua in care a facut 39 de ani Cum se antreneaza starul suedez in izolare Video
Zlatan Ibrahimovic
ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic nu poate fi oprit de COVID-19. Recent depistat pozitiv cu SARS-CoV-2, jucătorul lui AC Milan continuă antrenamentele asidue.

Deși nu a mai jucat în ultimele trei meciuri ale italienilor, Zlatan nu pare să fi ieșit din formă deloc și se pregătesțe de revenirea pe gazon.

ADVERTISEMENT

“Acest animal nu poate fi îmblânzit” este descrierea de pe contul personal de Instagram al suedezului, declarație caracteristică pentru Ibramihovic.


UPDATE, 3 octombrie, ora 18:40 / Atacantul echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, și-a făcut un cadou de 100.000 de euro în ziua în acre a împlinit 39 de ani.

ADVERTISEMENT

Starul suedez a postat pe rețelele de socializare cu noul bolid pe care și l-a cumpărat, un Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet.


Zlatan nu poate fi oprit nici de COVID-19. Antrenamentele continuă acasă, în izolare

Materialul video postat arată cum Ibrahimovic, ajuns la 39 de ani, este în continuare într-o formă fizică de invidiat. Acesta continuă antrenamentele acasă, alergând pe bandă pentru a nu-și ieși din ritm.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

This animal cannot be tamed

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Atacantul italienilor de la AC Milan a declarat pe contul oficial de Twitter, pe 24 septembrie, că a fost depistat pozitiv cu noul virus de tip coronavirus.

„Am fost testat negativ ieri și pozitiv astăzi. Nu am avut simptome până acum. Covid a avut curajul să mă provoace. Este o decizie proastă”, a postat Zlatan.

ADVERTISEMENT

Ibrahimovic începuse actualul sezon de Serie A cu o dublă în primul meci de campionat, câștigat de echipa sa 2-0, acasă cu Bologna, dar acum este nevoit să ia o pauză.

Fără el pe teren, AC Milan s-a calificat în grupele Europa League după ce a trecut de Bodo/Glimt din Norvegia și în ultimul tur de Rio Ave, după un meci câștigat dramatic la penalty-uri, 2-2 (8-9 la loviturile de departajare).

Revine Zlatan la timp pentru derby-ul cu Inter?

Suedezul a ajuns la 39 de ani și s-a răzgândit în privința retragerii din activitatea de fotbalist. Jucătorul Milanului care a mai jucat și pentru Malmo FF, Ajax Amsterdam, Juventus, Internationale Milano, PSG, Manchester United sau LA Galaxy încă mai vrea să joace, în ciuda vârstei.

Sezonul trecut a înscris zece goluri în 18 partide de campionat, rămâne de văzut dacă acest an va fi unul mai bun pentru Zlatan.

AC Milan are marele derby cu Inter pe 17 octombrie, după pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale. În funcție de evoluția bolii, suedezul ar putea reveni pe teren chiar în acel meci.

Ultimul meci împotriva fostei echipe a fost pierdut de Ibrahimovic, care a dat o pasă de gol și un gol în 45 de minute, ducându-i pe „diavoli” în avantaj, 0-2, la pauză. Inter a revenit după pauză și a înscris de patru ori prin Brozovic, Vecino, de Vrij și Lukaku, iar partida s-a terminat 4-2.

ADVERTISEMENT