Zlatan Ibrahimovic nu va juca la Cupa Mondială! ”Nu e în planurile mele”

Ionut Neamţu    Traian Terzian   
în Fotbal international
23/04/2018, 19:33
Zlatan Ibrahimovic nu va juca la Cupa Mondială! ”Nu e în planurile mele”
Zlatan Ibrahimovic salutându-i pe fanii echipei naționale a Suediei

Șansele ca spectatorii să-l vadă pe atacantul Zlatan Ibrahimovic la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia au devenit nule după declarațiile oferite de selecționerul Suediei, Janne Anderson.

”Ibrahimovic a spus nu echipei naționale. A spus că nu va mai juca pentru echipa națională după Campionatul European din 2016 și am respectat asta. Dacă a refuzat echipa națională, nu cred că ar trebui să se mai întoarcă. Nu m-a sunat, nu am vorbit cu el, cu siguranță nu este inclus în planurile mele pentru Cupa Mondială”, a spus Anderson.

Zlatan Ibrahimovic spunea că șanse să joace la Cupa Mondială sunt foarte mari

După ce s-a transferat în MLS, la formația Los Angeles Galaxy, Zlatan Ibrahimovic a făcut mai multe afirmații prin care lăsa să se înțeleagă că și-ar dori să joace la turneul final din Rusia. Prima dată, suedezul a anunțat că șansele să joace la Cupa Mondială sunt foarte mari.

Apoi, celebrul atacant în vârstă de 36 de ani a precizat că va fi prezent la Cupa Mondială din Rusia, fără să menționeze însă dacă va juca sau va fi doar spectator.

Fără Ibrahimovic, retras în vara anului 2016, Suedia s-a calificat la Mondial după un baraj cu Italia, câştigat dramatic. La turneul final din Rusia, scandinavii vor juca împotriva Germaniei, a Coreei de Sud şi a Mexicului în grupa F.

Închide ×