Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic, pregătit de noul sezon din MLS! Provocarea momentului în SUA: “Vino la MMA” Foto

02.02.2019 | 14:05
Zlatan Ibrahimovic pregatit de noul sezon din MLS Provocarea momentului in SUA Vino la MMA Foto

Zlatan Ibrahimovic este pregătit de noul sezon din MLS. Suedezul trage tare la antrenamente şi vrea să o ajute pe LA Galaxy să câştige titlul în prima ligă din Statele Unite ale Americii. Atacantul de 37 de ani a postat o fotografie pe contul personal de Instagram care i-a făcut pe fanii echipei din Los Angeles să viseze frumos la un nou trofeu.

Ibra a început antrenamentele pentru noul sezon şi este plin de muşchi. Zlatan a postat o fotografie pe Instagram în care şi-a încordat muşchii, acesta având o mină de războinic, gata să intre în luptă. LA Galaxy va începe noul sezon din MLS pe 3 martie, când formaţia din Los Angeles se va deplasa pe terenul lui Orlando City. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Zlatan Ibrahimovic, pregătit de noul sezon din MLS. Suedezul, invitat să treacă la MMA

Zlatan Ibrahomovic este pregătit de noul sezon din MLS, însă David Teymur, un luptător din UFC, l-a invitat pe atacantul suedez să treacă la MMA. “Un prieten de-al meu s-a întâlnit cu el şi i-a spus să vină să se antreneze cu noi. Ştii ce mi-a spus? ‘Vin, mă antrenez şase luni şi îi bat pe toţi’. Mi-aş dori să vină în MMA. Are o mentalitate bună, de câştigător. Trebuie doar să înveţe tehnică, dar nu o să poată să mă bată pe mine vreodată”, a declarat David Teymur pe mmafighting.com.

Zlatan Ibrahimovic, pregătit de noul sezon din MLS. Ce imagine a postat pe Instagram
Zlatan Ibrahimovic, pregătit de noul sezon din MLS. Ce imagine a postat pe Instagram

În sezonul trecut din MLS, Zlatan Ibrahimovic a marcat 22 de goluri în cele 27 de meciuri jucate pentru LA Galaxy. Atacantul de 37 de ani s-ar putea duela în 2019 cu Alexandru Mitriţă, mijlocaşul ofensiv al Universităţii Craiova urmând să semneze un contract cu New York City FC. Cele două formaţii se vor întâlni în campionat pe 11 mai, meciul urmând să se dispute la Los Angeles, de la ora 23:00.