Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic s-a întors la antrenamente, dar nu la AC Milan! Suedezul se pregăteşte cu echipa unde are 25% din acţiuni

09.04.2020 | 19:22
Zlatan Ibrahimovic sa intors la antrenamente dar nu la AC Milan Suedezul se pregateste cu echipa unde are 25 din actiuni
ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic s-a întors la antrenamente în plină pandemie de coronavirus, dar nu se pregăteşte cu AC Milan. Suedezul a plecat din Italia, ţară unde virusul COVID-19 a făcut ravagii, şi se menţine în formă în ţara natală.

Zlatan Ibrahimovic a uitat de AC Milan?! Merge la antrenamentele lui Hammarby

În iarnă, Zlatan Ibrahimovic a cumpărat 25% din acţiunile lui Hammarby, echipă alături de care a început să se antreneze de joi, chiar dacă este legitimat la AC Milan. Cum campionatul Italiei a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, atacantul de 38 de ani s-a întors în Suedia.

ADVERTISEMENT

Presa din Suedia a prezentat mai multe imagini cu Zlatan Ibrahimovic antrenându-se alături de fotbaliştii lui Hammarby. “O voi ajuta pe Hammarby să devină cea mai bună echipă scandinavă, spunea suedezul după ce a devenit acţionar al formaţiei.

“El ne-a întrebat dacă poate să se antreneze cu noi. A marcat câteva goluri şi s-a pregătit cu noi. A fost o sesiune de antrenament voluntară, mai ales că mulţi dintre jucători nu s-au antrenat în ultimele zile”, a declarat Mikael Hjelmberg, oficial al lui Hammarby.

ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic, şanse mici să mai joace la AC Milan din vară

Jurnaliştii italieni au anunţat în repetate rânduri că Zlatan Ibrahimovic va pleca de la AC Milan la finalul sezonului 2019-2020. Atacantul de 38 de ani s-a întors în iarnă în Serie A, după ce contractul cu Los Angeles Galaxy a ajuns la final.

Zlatan Ibrahimovic a semnat un contract până în vara anului 2020, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon. Cu toate acestea, suedezul nu este dispus să mai rămână pe “San Siro”, fiind deranjat de faptul că Zvonimir Boban a fost demis de pe postul de director pentru fotbal.

ADVERTISEMENT

A strâns bani pentru spitalele din Italia

La scurt timp după ce pandemia de coronavirus a început să facă victime în Italia, Zlatan Ibrahimovic le-a transmis un mesaj fanilor lui, dar şi colegilor din Serie A, încercând să-i convingă să doneze bani pentru spitalele din Peninsulă.

“Salut! Sunt Zlatan Ibrahimovic. Italia mi-a oferit întotdeauna foarte mult, iar în acest moment dramatic trebuie și vreau să fac ceva concret pentru a ajuta această țară pe care o iubesc. Împreună chiar putem ajuta spitalele și medicii care luptă neobosiți în fiecare zi pentru a ne salva viețile.

ADVERTISEMENT

Astăzi noi trebuie să îi încurajăm! Haideți să scăpăm de acest virus împreună și să câștigăm meciul! Și țineți minte: Dacă virusul nu va veni la Zlatan, atunci Zlatan va merge după virus”, a fost mesajul lui Zlatan Ibrahimovic.

ADVERTISEMENT