Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic, sărutat de un coleg în timp ce dormea. “Aveam tendinţe homosexuale!”

05.03.2019 | 19:48
Zlatan Ibrahimovic se bucură după ce înscrie un gol. Atacantul a fost sărutat de un coleg în timp ce dormea

Andy Van der Meyde, cel care a fost coleg cu Zlatan Ibrahimovic la Ajax Amsterdam între 2001 şi 2003, a dezvăluit că l-a sărutat pe fostul star al lui PSG în timp ce acesta dormea. Fostul fotbalist în vârstă de 38 de ani susţine că avea tendinţe homosexuale şi a simţit nevoia să fie mai aproape de Zlatan, dar atacantil l-a luat la pumni.

Cum a ajuns Van der Meyde, colegul lui Zlatan Ibrahimovic, să îl sărute pe atacant

„Obişnuiam să stau lângă Zlatan în autobuz când eram la Ajax. Odată, când el dormea şi eu aveam tendinţe homosexuale, l-am sărutat pe gură. După câteva secunde a început să mă lovească cu pumnii, a spus Van der Meyde, fostul coleg al lui Zlatan Ibrahimovic de la Ajax Amsterdam, conform Voetbal Inside.

Andy Van der Meyde a fost considerat un talent irosit. Acesa a făcut parte din generaţia lui Ajax Amsterdam care ajungea până în sferturile de finală ale Ligii Campionilor în 2003, iar fotbalişti precum Zlatan Ibrahimovic, Maxwell, Weslez Sneijder, Rafael van der Vaart, Steven Pienaar şi Cristi Chivu reuşeau să impresioneze în acel sezon.

Andy Van der Meyde îl îmbrăţişează pe Zlatan Ibrahimovic după o victorie a lui Ajax Amsterdam

Andy Van der Meyde a debutat la Ajax la 18 ani

Andy Van der Meyde a debutat la Ajax Amsterdam când avea 18 ani, dar după două sezoane în care prindea rar lotul echipei mari a fost trimis la Twente pentru a aduna mai multă experienţă. Andy Van der Meyde a devenit o piesă de bază a echipei care termina sezonul pe locul 6, iar Ajax l-a chemat înapoi pentru că formaţia din Amsterdam avea nevoie de un restart.

În ediţia 2002 – 2003, Andy Van der Meyde a înscris 11 goluri în camoionat şi a făcut o impresie bună în Champions League. Astfel, Inter a plătit 12 milioane de euro în schimbul transferului său. Acesta nu a reuşit să se impună la gruparea din Serie A şi au apărut primele sale probleme cu alcoolismul. “Nu am ieşit în oraş până în al doilea an al meu la Inter, când am realizat că nu o să mai joc pentru ei. Ieşeam şi beam, nu mă mai gândeam la fotbal. Eram depresiv”, spunea Van der Meyde, conform bancaderezerve.wordpress.com.